Yeni toplanan PC Windows 10 kurma paralı mı ?

martinovic

Hectopat
Daha fazla  
Evet ben yaz tatiline bi pc topladım yaz tatilinde pc pcyi alıcam. Vatandan topladım şimdi vatandaki çalışanlar sistemi birleştirmeyi ücretsiz yapıolar ama işletim sistemini kuruolarmı kuruolarsa paraylaımı win 10 kurducam para alırlar mı? Alaırlarsa ne kadar alırlar eğer kurmuosa nerde yaptırabilirim? Şu sorunuma cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 paralı kuruluyor. Muhtemelen az bir ücrete işletim sistemini kurarak teslim edebilirler. Vatan bilgisayarın bulunduğunuz ildeki mağazasını arayarak, gidip sorarak veya genel numarasını arayarak öğrenebilirsiniz. 0850 222 56 56 bu da vatan bilgisayarın numarası.

Lisans ile kuruyorlar istersen tabiki. Buda ücretli fakat fiyatlarını bilmiyorum dostum. Korsan'ı desteklemiyoruz. Ama hepimiz korsan kullanıyoruz delikanlı gibi söylemek gerekirse :)

Windows 10 u kurarken her hangi bir crack yapmadım kendi sitesinden indirip flashıma kurdum. Herhangi bir kod da girmedim. Bu korsan olduğu anlamına gelmez. O yüzden sende windows u flash ile kurarsın. Kinguinde ucuza oem keyler var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı