Yeni Toplanan PC Çalışmıyor

Kardeşim ekran kartın statik elektrik kapmış şimdi bak pc nin güç kablosunu çıkart sonra ekran kartını al ya tahtaya koy yada kendi kutusuna.
Yarım saat yada 1 saat bekle kendi kendine gidicek statiği.
sonra tak çalıştır.

Hatta tornavidanın ucunu Kasanın güç kablosunda da gezdir ne olur ne olmaz.
Halloldu ustadim on numarasin:)
PCI x16 slotuna takman lazım. Metale tak çalışır sıkıntı yapma.
Digerine de takabilir miyim istesem onun icin demistim

Psu ya bir bak derim bende yeni sistem topladım sürekli mavi ekran alıyordum en sonunda komple PC açılmamaya başladı sadece kırmızı ışık yanıyordu serviste baktırdım psu bozuk dediler PC aldığım 3 ay oldu o servis senin bu servis benim geziyor kullanmak nasip olmadı daha

Ryzen sistemlerde ram uyumsuzluğundan kaynaklı bu tür problemler gerçekleşebiliyor. Anakartın sitesinden ram belleğin uyumluluğumu kontrol edin derim.

İnşallah ama bilgisayardan soğudum [emoji3][emoji3]
Bilgisayarın başına oturup da CS:GO'da ultrada 200 FPS'i görünce o soğuma yerini keyife bırakacak, hele bir de eski bilgsayarın CS:GO'yu minimumda 20 FPS bile açamayan bir cihazsa ;):).

Ram yerinde sorun olsa bile pc açılır , görüntü vermeden dıııt diye belli aralıklarla öter. Sorun başka bir şey. Güç kaynağının arkasındaki elektrik düğmesini kontrol et. Sırf bu yüzden ilk pc aldığımda 1 gün boyunca açamamıştım. Sonradan farketmiştim :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı