Çözüldü Yeni toplanan R5 5600 ve RX 6700XT sistem çalışmadı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ryzadeus

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Ziraat Müh.
Arkadaşlar her şeyi yerli yerince taktık fakat sistem hiçbir şekilde çalışmadı, nasıl yapacağız?
RX 6700XT Gigabyte Eagle 3 fanlı.
R5 5600 ( stok fan)
ASUS Prime A520M k
2x8 2666MHz Crucial RAM.
Archon 700W PSU.
Everest X mesh kasa.
Kioxina 1 TB M.2

Kasanın arkasındaki power off-on tuşu açık mı? Prize güç geldiğinden emin misin? Cihaz hiç mi tepki vermiyor? Fanlar falan hiç mi dönmüyor?

PSU'yu açtınız mı?

PSU bağlantılarını tak çıkar şekilde yap PSU'dan anakarta giden bağlantıları kontrol et anakart BIOS pilini tak çıkar yap

Hoxam biraz detay verebilir misiniz? Mesela fanlar döndü mü, anakart üzerinde yanan ışık var mı? vs vs Herhalde psu'nun şalteri açıktır.

O zaman geriye psu arızası kalıyor zaten. Eğer güç tuşuna bastığınızda fanlar az bişey bile dönse başka problem arardım ama hiç tepki yoksa psu sıkıntısı kalıyor tek seçenek.

O zaman geriye psu arızası kalıyor zaten. Eğer güç tuşuna bastığınızda fanlar az bişey bile dönse başka problem arardım ama hiç tepki yoksa psu sıkıntısı kalıyor tek seçenek.
Psu zaten çok dandik hocam hepsiburadadan aldım iade yapabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…