Yeni toplanan R5 7500F sistem açılmıyor

Daha fazla  
Merhaba sistemimi yeni topladım. İlk başlangıçta sistemimi çalıştıramadım. Bileşenler;
AMD Ryzen 5 7500F.

MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD B650 soket AM5 DDR5 7200+(OC)

G.Skill 32 GB(2x16) Trident Z5 RGB 7200MHz CL34 DDR5 RAM.

FSP Everest 1010W PSU.

Arkadaşlar güç tuşuna bastıktan sonra RGB ışıkları yanıyor ama fanlar dönmüyor. Anakartta boot ışığı yanıyordu. Güç kaynağım eski olduğu için olabilir mi? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Ekran kartının güç kablosunu geri takın, RAM'siz açın sistemi, DRAM LED yanık kalmazsa başka bir sorun var ona bakacağız.

Ekran kartı güç bağlantısıni yaptım görüntü için kablo bağlamadım ve DRAM LED yanmadı.

Ekran kartının güç kablosunu geri takın, RAM'siz açın sistemi, DRAM LED yanık kalmazsa başka bir sorun var ona bakacağız.

İsterseniz sistemi tamamen dağıtıp uzay kurulum ile baştan kurayım.

Tamam bir terslik var o sistemde, Debug LED'ler düzgün çalışmıyor.

Soldan 2. slota tek RAM takın, tek kalsın RAM, şu anakarttaki fan bağlantılarının, varsa RGB bağlantıların hepsini çıkarın.

Sadece CPU fanı takıp, açın sistemi, CPU fan dönecek mi kontrol edin.

Sistemi az önce tamamen söküp uzay kurulum olarak kurdum güç kaynağım işi bıraktı sanırım hazır ışığı yanmıyor artık.

Tamam bir terslik var o sistemde, Debug LED'ler düzgün çalışmıyor.

Soldan 2. slota tek RAM takın, tek kalsın RAM, şu anakarttaki fan bağlantılarının, varsa RGB bağlantıların hepsini çıkarın.

Sadece CPU fanı takıp, açın sistemi, CPU fan dönecek mi kontrol edin.

Tetiklediniz mi? Tepki yok mu?

Güç kaynağının fanı dönmüyor ancak şöyle bir gelişme oldu ekran kartına görüntü kablosu takmadım ve VGA LED yandı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı