A Altemurr Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 19:27 #1 RAM GSKILL 32 GB SSD veya HDD modeli Kingston 2 TB Ekran kartı 5070 Ti Anakart GIGABYTE AORUS B650E ELITE X ICE İşlemci Ryzen 7 9800x3D Ekran kartını taktım ve güç tuşuna bastım ışıklar geldi ama fanlar dönmedi. Daha sonra kapandı psu dan tık diye bir ses geldi. Yardımcı olabilecek var mı? Video atamadığım için Twitter linki atıyorum, izleyebilirsiniz. Link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ekran kartını taktım ve güç tuşuna bastım ışıklar geldi ama fanlar dönmedi. Daha sonra kapandı psu dan tık diye bir ses geldi. Yardımcı olabilecek var mı? Video atamadığım için Twitter linki atıyorum, izleyebilirsiniz. Link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Krat0es Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 3D modelleme uzmani Cuma 20:06 #2 Kasanin icinde herhangi bir kirmizi icik goruniyor mu? Bir de BIOS guncelleme yapin 9800x3D icin BIOS en az F30 olmasi gerekiyor. Artı 0 Eksi
Kasanin icinde herhangi bir kirmizi icik goruniyor mu? Bir de BIOS guncelleme yapin 9800x3D icin BIOS en az F30 olmasi gerekiyor.