6 647573 Picopat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 25 Aralık 2023 #1 Her şey çalışıyor görüntü yok. Her şey sıfır, yeni PC. HDMI kablosu ile TV'ye bağladım ama gelmiyor. Sistem RTX 4060 Ti 16 GB Ryzen 5 7500F.
Her şey çalışıyor görüntü yok. Her şey sıfır, yeni PC. HDMI kablosu ile TV'ye bağladım ama gelmiyor. Sistem RTX 4060 Ti 16 GB Ryzen 5 7500F.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 25 Aralık 2023 #2 Klavye ve mouse ışıkları yanıyor mu? Ekran kartına güç kablosu takılı mı? HDMI kablosu anakarttaki yuva yerine ekran kartına mı takılı? Artı 0 Eksi
Klavye ve mouse ışıkları yanıyor mu? Ekran kartına güç kablosu takılı mı? HDMI kablosu anakarttaki yuva yerine ekran kartına mı takılı?
anonymokey Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 371 Çözümler 3 25 Aralık 2023 #3 Displayport kablosunu ekran kartına takıp denediniz mi? Artı 0 Eksi
GSF CJ Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 716 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #4 Ekran kartını doğru taktığınıza emin misiniz bir kontrol edin. Artı 0 Eksi
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.805 Çözümler 26 Yer Muğla 25 Aralık 2023 #5 647573 dedi: Her şey çalışıyor görüntü yok. Her şey sıfır, yeni PC. HDMI kablosu ile TV'ye bağladım ama gelmiyor. Sistem RTX 4060 Ti 16 GB Ryzen 5 7500F. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının güç kablosu bağlı mı? Veya anakart onboarda takmış olabilir misiniz HDMI girişini? Artı 0 Eksi
647573 dedi: Her şey çalışıyor görüntü yok. Her şey sıfır, yeni PC. HDMI kablosu ile TV'ye bağladım ama gelmiyor. Sistem RTX 4060 Ti 16 GB Ryzen 5 7500F. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının güç kablosu bağlı mı? Veya anakart onboarda takmış olabilir misiniz HDMI girişini?
GSF CJ Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 716 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #6 kino dedi: HDMI kablosu anakarttaki yuva yerine ekran kartına mı takılı? Genişletmek için tıkla... Evet bu hatayı da yapmış olabilirsiniz bende ilk bilgisiayr aldığımda yapmıştım korkmuştum bende onu da kontrol edin. Büyük ihtimal oradandır sorun. Artı 0 Eksi
kino dedi: HDMI kablosu anakarttaki yuva yerine ekran kartına mı takılı? Genişletmek için tıkla... Evet bu hatayı da yapmış olabilirsiniz bende ilk bilgisiayr aldığımda yapmıştım korkmuştum bende onu da kontrol edin. Büyük ihtimal oradandır sorun.
Ghost0628 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 890 Çözümler 3 25 Aralık 2023 #7 647573 dedi: Her şey çalışıyor görüntü yok. Her şey sıfır, yeni PC. HDMI kablosu ile TV'ye bağladım ama gelmiyor. Sistem RTX 4060 Ti 16 GB Ryzen 5 7500F. Genişletmek için tıkla... Parçaları ayrı aldıysanız BIOS güncellemek gerekiyor olabilir. Artı 0 Eksi
647573 dedi: Her şey çalışıyor görüntü yok. Her şey sıfır, yeni PC. HDMI kablosu ile TV'ye bağladım ama gelmiyor. Sistem RTX 4060 Ti 16 GB Ryzen 5 7500F. Genişletmek için tıkla... Parçaları ayrı aldıysanız BIOS güncellemek gerekiyor olabilir.
KS KS 6 647573 Picopat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 25 Aralık 2023 #8 kino dedi: Klavye ve mouse ışıkları yanıyor mu? Ekran kartına güç kablosu takılı mı? HDMI kablosu anakarttaki yuva yerine ekran kartına mı takılı? Genişletmek için tıkla... Işıklar yanıyor. anonymokey dedi: DisplayPort kablosunu ekran kartına takıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... DP kablosu mevcut değil evet, ekran kartına taktım. Rustin Cohle dedi: Ekran kartının güç kablosu bağlı mı? Veya anakart onboarda takmış olabilir misiniz HDMI girişini? Genişletmek için tıkla... ekran kartının güç kablosu bağlı Ghost0628 dedi: Parçaları ayrı aldıysanız BIOS güncellemek gerekiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... hazır sistem. Artı 0 Eksi
kino dedi: Klavye ve mouse ışıkları yanıyor mu? Ekran kartına güç kablosu takılı mı? HDMI kablosu anakarttaki yuva yerine ekran kartına mı takılı? Genişletmek için tıkla... Işıklar yanıyor. anonymokey dedi: DisplayPort kablosunu ekran kartına takıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... DP kablosu mevcut değil evet, ekran kartına taktım. Rustin Cohle dedi: Ekran kartının güç kablosu bağlı mı? Veya anakart onboarda takmış olabilir misiniz HDMI girişini? Genişletmek için tıkla... ekran kartının güç kablosu bağlı Ghost0628 dedi: Parçaları ayrı aldıysanız BIOS güncellemek gerekiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... hazır sistem.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.805 Çözümler 26 Yer Muğla 25 Aralık 2023 #9 647573 dedi: Işıklar yanıyor. DP kablosu mevcut değil evet, ekran kartına taktım. Ekran kartının güç kablosu bağlı. Hazır sistem. Genişletmek için tıkla... Sistem statik olmuş olabilir güç kablosunu sökün ve güç tuşuna 10 saniye kadar basılı tutun ardından tekrar deneyin açmayı. Artı 0 Eksi
647573 dedi: Işıklar yanıyor. DP kablosu mevcut değil evet, ekran kartına taktım. Ekran kartının güç kablosu bağlı. Hazır sistem. Genişletmek için tıkla... Sistem statik olmuş olabilir güç kablosunu sökün ve güç tuşuna 10 saniye kadar basılı tutun ardından tekrar deneyin açmayı.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 25 Aralık 2023 #10 647573 dedi: Işıklar yanıyor. Genişletmek için tıkla... Klavye, fare ışıkları yanıyorsa iyiye işaret PC arka planda BIOS'e geçebiliyor demektir, bu da bozuk parça olma ihtimalini neredeyse sıfıra indirir. HDMI kablosunu tekrar söküp tak, varsa farklı kablo tak ya da TV ayarlarını kurcala. Artı 0 Eksi
647573 dedi: Işıklar yanıyor. Genişletmek için tıkla... Klavye, fare ışıkları yanıyorsa iyiye işaret PC arka planda BIOS'e geçebiliyor demektir, bu da bozuk parça olma ihtimalini neredeyse sıfıra indirir. HDMI kablosunu tekrar söküp tak, varsa farklı kablo tak ya da TV ayarlarını kurcala.