Yeni toplanan RTX 4070S sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

ByllEmir

Decapat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/drive/folders/1sOy-b1wRpYO24hoRQRVu9D69B-tFM2t7?usp=sharing
RAM
CRUICIAL 16 gb 5400 mhz
SSD veya HDD modeli
CRUICIAL 500gb 5400 4000
Ekran kartı
PNY RTX 4070 SUPER 12GB VERTO Overclocked GDDR6X 1
Anakart
Asus Prime B650M-R AMD B650 AM5
İşlemci
AMD Ryzen 5 7600X 4.70GHz 6 Çekirdek 38MB
Merhabalar, farklı farklı hata kodlarıyla mavi ekranlar almaktayım. yardımcı olur musunuz

@claus

@turko35408

memtest ve bellek tanılama aracı yaptım herhangi bir sorun çıkmadı

Son düzenleme:
Diski'de yollar mısın ?
1728932687412.png

1728932833440.png

hocam sağlıgına bakmak için diğer programı beceremedim de bununla attım sorun olmaz umarım

Ve birçok konuda SteelSeries Sonar gibi şeylerden yapabileceğinizi söylemişsiniz hocam bende de SteelSeries mouse var ve Windows Update bir şeyler indirdi. Bunlardan dolayı yapıyor olabilir mi?
1728932930160.png

Ve hocam bellek hızını 4800 yaptığımdan beri mavi ekran gelmiyor bilgisayar çöküyor ancak mavi ekran değil, bomboş bir siyah ekran geliyor. Mavi ekran kadar bekletiyor ve minidump dosyası oluşturuyor. @claus

Son düzenleme:
HD sentienal ile'de yolla.

HD sentienal ile'de yolla.
1728933887131.png

Eki Görüntüle 2329675

Eki Görüntüle 2329679

hocam sağlıgına bakmak için diğer programı beceremedim de bununla attım sorun olmaz umarım

Ve birçok konuda SteelSeries Sonar gibi şeylerden yapabileceğinizi söylemişsiniz hocam bende de SteelSeries mouse var ve Windows Update bir şeyler indirdi. Bunlardan dolayı yapıyor olabilir mi?Eki Görüntüle 2329681
StellSeries araçlarını tekrar heryerden kaldır.
Sonrada bu araç ile Windows update üzerinden iptal et.

RAM MHZ değerini 3200 yap bakalım birde. Ek olarak ek bir disk deneme şansın var mı ?

StellSeries araçlarını tekrar heryerden kaldır.
Sonrada bu araç ile Windows update üzerinden iptal et.

RAM MHZ değerini 3200 yap bakalım birde. Ek olarak ek bir disk deneme şansın var mı ?
disk deneme derken hocam

ve hocam şu iki sürücüyü internette bulamadım yardımcı olur musunuz
1728935207091.png

Sürücü oradan güncellenmez. Onlara gerek yok şimdilik.

Hocam normalde Valorant'ı açar açmaz ilk ellerde mavi ekran veriyordu, şu an bir sorun yok gibi. Uzun süreli deneyeceğim. Tekrarlarsa minidump dosyalarını atacağım.

Derken 2 defa mavi ekran yedim art arda :D

hocam var mıdır bir fikriniz @claus

Son düzenleme:
hocam var mıdır bir fikriniz @claus
Var, test amaçlı kasadaki diski komple sök, başka ve sağlam bir disk tak ve temiz bir Windows 11 kur. Sonrada hiç bir şey yükleme. Sürücülerini ben vereceğim sırayla yükleyeceksin. Sonrada oyun testleri yapacağız.

Var, test amaçlı kasadaki diski komple sök, başka ve sağlam bir disk tak ve temiz bir Windows 11 kur. Sonrada hiç bir şey yükleme. Sürücülerini ben vereceğim sırayla yükleyeceksin. Sonrada oyun testleri yapacağız.
Hocam bugün aldığım yer ile görüştüm-alalı 3 hafta oldu ve hiç kullanamadım pcyi- kasayı ve ekran kartını istiyorlar. Gerekirse değişim yapacaklarını söylüyorlar. Göndereyim mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı