Yeni toplanan RTX 5060 Ti sistem iyi mi?

Bütçe
38000

Emin slayer

Femtopat
Daha fazla  
  • Ryzen 5 7600.
  • BIOSTAR B650MT-E Pro.
  • RTX 5060 Ti 16 GB GDDR7 (Palit)
  • Crucial Pro 2x16 GB 5600MHz DDR5.
  • TwinMOS 1TB Gen4 SSD.
  • XPG Lander 500 650W PSU.
  • FSP NC3 soğutucu.

Oyun için topladım. Sizce uyumlu mu? PSU yeterli mi? Anakart seçimim mantıklı mı?

• Ryzen 5 7600.
  • BIOSTAR B650MT-E Pro.
  • RTX 5060 Ti 16 GB GDDR7 (Palit)
  • Crucial Pro 2x16 GB 5600MHz DDR5.
  • TwinMOS 1TB Gen4 SSD.
  • XPG Lander 500 650W PSU.
  • FSP NC3 soğutucu.

Oyun için topladım. Sizce uyumlu mu? PSU yeterli mi? Anakart seçimim mantıklı mı?

Bu GameGaraj'daki hazır sistem hocam. Fiyatına göre iyi fakat RAM'leri kötü CL46. TwinMOS CL36 yapılabilirdi.

Bu GameGaraj'daki hazır sistem hocam. Fiyatına göre iyi fakat RAM'leri kötü CL46. TwinMOS CL36 yapılabilirdi.
Evet, aslında CL16 32 GB tek modül RAM vardı ama ben çok anlamıyorum. Bir arkadaşım, 2x16 GB almanın daha iyi olduğunu söylediği için onu seçtim. Zaten çok fazla seçenek sunmadı GameGaraj, ama bütçeme göre bulduğum en iyi sistem buydu ve bunu almaya karar verdim. Normalde Ryzen 5 7600 yerine 7600X alacaktım ama ben parayı toparlayana kadar stoklar tükenmişti maalesef.

Evet, aslında CL16 32 GB tek modül RAM vardı ama ben çok anlamıyorum. Bir arkadaşım, 2x16 GB almanın daha iyi olduğunu söylediği için onu seçtim. Zaten çok fazla seçenek sunmadı GameGaraj, ama bütçeme göre bulduğum en iyi sistem buydu ve bunu almaya karar verdim. Normalde Ryzen 5 7600 yerine 7600X alacaktım ama ben parayı toparlayana kadar stoklar tükenmişti maalesef.

Sistem kötü değil fiyatına göre gayet iyi. Yaptığınız özelleştirmelerle kaç paraya denk geldi?

Teşekkürler, umarım sorunsuz gelir. Siparişi daha dün verdim. Tek merak ettiğim şey, 650W güç kaynağının yeterli olup olmayacağıydı. Bir de sistem sessiz çalışır mı acaba? Şu anki kasam çok fazla ses çıkarıyor.

Teşekkürler, umarım sorunsuz gelir. Siparişi daha dün verdim. Tek merak ettiğim şey, 650W güç kaynağının yeterli olup olmayacağıydı. Bir de sistem sessiz çalışır mı acaba? Şu anki kasam çok fazla ses çıkarıyor.

Sistem de cw sorunlu bir parça yok. PSU da gayet kaliteli. Kasa hakkında bir fikrim yok. RTX 5060 Ti TDP'si 180W. Haliyle 600W kaliteli bir 550W bile yeterli olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı