Merhaba bir problemim var. MSI Z690A Pro DDR5 Wi-Fi anakart, Intel 12600k işlemci, Fury 16 GB DDR5 4800 RAM, 1 TB SanDisk Pro M.2 SSD ve Cooler Master Masterliquid 240l V2 ile montaj gerçekleştirdim. Yıllar sonra özellikle kablolama anlamında da çok da titiz bir iş çıkardım. Sistemde ekran kartı yer almıyor. Tüm kasa RGB bağlantılarını ve sıvı soğutma bağlantılarını yaptıktan sonra kasama güç verdim. Kasa bir süre çalışıp kendine reset atıyor, ekrana herhangi bir görüntü gelmiyor ve anakart üzerindeki kırmızı CPU ışığı yanıyor. İşlemcinin yuvasına tam oturduğundan eminim. Pompanın güç kablosunu anakart üzerindeki pump fan 1'e, sıvı soğutmanın radyatörü üzerinde yer alan fanlarıysa CPU fan yuvasına bağladım ( pompadan çıkan güç kablosu 3pin ancak pump fan 1 yuvası 4 pin ). Anakartımda 2X 8pin işlemci güç girişi var ancak PSU'da sadece 1 adet 8 pin bağlantı var. Overclock yapmayacağım için bir süre idare eder diye düşünmüştüm. Ne hikmetse CPU güç kablosunun pin ağız şekilleri de tam tutmuyor ama yuvaya oturuyor. Pin ağızlarını görmeniz için ekte paylaşıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.