ein3kl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.765 Çözümler 17 20 Temmuz 2022 #31 Parçalara elektrik gelmiyor sanırım. Başka güç kablosu varsa dene, yine olmuyorsa psuda kablolamada bir sorun olabilir.
Parçalara elektrik gelmiyor sanırım. Başka güç kablosu varsa dene, yine olmuyorsa psuda kablolamada bir sorun olabilir.
Sensational Kilopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 66 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #32 Kasaya anakart icin yükseltme vidalarını taktınız mı? Birde power switch anakarta doğru takıldı mı? Kontrol edermisiniz.
Kasaya anakart icin yükseltme vidalarını taktınız mı? Birde power switch anakarta doğru takıldı mı? Kontrol edermisiniz.
Pantheon Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ağustos 2012 Mesajlar 9.414 Makaleler 159 Çözümler 23 Yer Bursa-İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc Doktoru Profil Kapağı 1524814261 20 Temmuz 2022 #33 CPU için anakarta takılan kabloyu mu karıştırdınız acaba?
Order S Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 323 20 Temmuz 2022 #34 Sensational dedi: Kasaya anakart icin yükseltme vidalarını taktınız mı? Birde power switch anakarta doğru takıldı mı? Kontrol edermisiniz. Genişletmek için tıkla... anakartın kitapçığında gösterildiği gibi taktım sorun olacağını sanmıyorum Pantheon dedi: CPU için anakarta takılan kabloyu mu karıştırdınız acaba? Genişletmek için tıkla... hocam kablolamada hiçbir bilgim yok yapmış olabilirim ein3kl dedi: Parçalara elektrik gelmiyor sanırım. Başka güç kablosu varsa dene, yine olmuyorsa psuda kablolamada bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam başka elimde psu yok. nasıl çözebilirim bu sorunu?
Sensational dedi: Kasaya anakart icin yükseltme vidalarını taktınız mı? Birde power switch anakarta doğru takıldı mı? Kontrol edermisiniz. Genişletmek için tıkla... anakartın kitapçığında gösterildiği gibi taktım sorun olacağını sanmıyorum Pantheon dedi: CPU için anakarta takılan kabloyu mu karıştırdınız acaba? Genişletmek için tıkla... hocam kablolamada hiçbir bilgim yok yapmış olabilirim ein3kl dedi: Parçalara elektrik gelmiyor sanırım. Başka güç kablosu varsa dene, yine olmuyorsa psuda kablolamada bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam başka elimde psu yok. nasıl çözebilirim bu sorunu?
ein3kl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.765 Çözümler 17 20 Temmuz 2022 #35 Google'dan anakartın montaj videolarına bak istersen, karşılaştırma yapmış olursun farklı bir kablo falan takıp takmadığını kontrol edersin.
Google'dan anakartın montaj videolarına bak istersen, karşılaştırma yapmış olursun farklı bir kablo falan takıp takmadığını kontrol edersin.
Order S Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 323 20 Temmuz 2022 #36 ein3kl dedi: Google'dan anakartın montaj videolarına bak istersen, karşılaştırma yapmış olursun farklı bir kablo falan takıp takmadığını kontrol edersin. Genişletmek için tıkla... yine olmazsa bilgisayarcıya götürmeli miyim peki?
ein3kl dedi: Google'dan anakartın montaj videolarına bak istersen, karşılaştırma yapmış olursun farklı bir kablo falan takıp takmadığını kontrol edersin. Genişletmek için tıkla... yine olmazsa bilgisayarcıya götürmeli miyim peki?
JAINEX Picopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 121 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #37 Order S dedi: anakartın kitapçığında gösterildiği gibi taktım sorun olacağını sanmıyorum hocam kablolamada hiçbir bilgim yok yapmış olabilirim hocam başka elimde psu yok. nasıl ç Genişletmek için tıkla... ein3kl dedi: Parçalara elektrik gelmiyor sanırım. Başka güç kablosu varsa dene, yine olmuyorsa psuda kablolamada bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... ein3kl dedi: Parçalara elektrik gelmiyor sanırım. Başka güç kablosu varsa dene, yine olmuyorsa psuda kablolamada bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Psu denedim baska olmadi guc kablosu kasanin arkasina takilan siyah kablo dime
Order S dedi: anakartın kitapçığında gösterildiği gibi taktım sorun olacağını sanmıyorum hocam kablolamada hiçbir bilgim yok yapmış olabilirim hocam başka elimde psu yok. nasıl ç Genişletmek için tıkla... ein3kl dedi: Parçalara elektrik gelmiyor sanırım. Başka güç kablosu varsa dene, yine olmuyorsa psuda kablolamada bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... ein3kl dedi: Parçalara elektrik gelmiyor sanırım. Başka güç kablosu varsa dene, yine olmuyorsa psuda kablolamada bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Psu denedim baska olmadi guc kablosu kasanin arkasina takilan siyah kablo dime
Order S Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 323 20 Temmuz 2022 #38 JAINEX dedi: PSU denedim baska olmadi guc kablosu kasanin arkasina takilan siyah kablo dime. Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen başka konu açınız. Arkadaşlar bir türlü yapamadım sorun nedir acaba? Son düzenleme: 20 Temmuz 2022
JAINEX dedi: PSU denedim baska olmadi guc kablosu kasanin arkasina takilan siyah kablo dime. Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen başka konu açınız. Arkadaşlar bir türlü yapamadım sorun nedir acaba?
Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.228 Çözümler 7 20 Temmuz 2022 #39 Order S dedi: Hocam lütfen başka konu açınız. Arkadaşlar bir türlü yapamadım sorun nedir acaba? Genişletmek için tıkla... PSU veya anakart sorunlu olabilir kesin bir şey diyemiyorum, umarım öyle değildir. Yapamıyorsan güvenebileceğin bir bilgisayarcıya baktır.
Order S dedi: Hocam lütfen başka konu açınız. Arkadaşlar bir türlü yapamadım sorun nedir acaba? Genişletmek için tıkla... PSU veya anakart sorunlu olabilir kesin bir şey diyemiyorum, umarım öyle değildir. Yapamıyorsan güvenebileceğin bir bilgisayarcıya baktır.
Order S Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 323 20 Temmuz 2022 #40 Berk Chelik dedi: PSU veya anakart sorunlu olabilir kesin bir şey diyemiyorum, umarım öyle değildir. Yapamıyorsan güvenebileceğin bir bilgisayarcıya baktır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Sağ olun.
Berk Chelik dedi: PSU veya anakart sorunlu olabilir kesin bir şey diyemiyorum, umarım öyle değildir. Yapamıyorsan güvenebileceğin bir bilgisayarcıya baktır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Sağ olun.