Elzagro Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #1 Birçok parça aynı aslında fakat görüntü alamıyorum. Değişen parçalar sadece kasa anakart bu kadar transfer yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2025
Birçok parça aynı aslında fakat görüntü alamıyorum. Değişen parçalar sadece kasa anakart bu kadar transfer yaptım.
C CreazZ Femtopat Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #2 Ben de ilk kurulumda yaşamıştım ilk önce hangi arıza ışığının yandığını söyle. Artı 0 Eksi
KS KS Elzagro Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #3 Nerde yanıyor Asus B460 M anakartını kullanıyorum arıza ledleri var ama yanmıyor hepsi sönük Artı 0 Eksi
C CreazZ Femtopat Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #4 Elzagro dedi: Nerde yanıyor Asus B460 M anakartını kullanıyorum arıza ledleri var ama yanmıyor hepsi Genişletmek için tıkla... Elzagro dedi: Nerde yanıyor Asus B460 M anakartını kullanıyorum arıza ledleri var ama yanmıyor hepsi sönük Genişletmek için tıkla... o zaman daha anakarta güç gelmiyor demektir bi güç girişine tam bastırarak dener misin korkma güç gerektiriyor biraz 24 pin Artı 0 Eksi
Elzagro dedi: Nerde yanıyor Asus B460 M anakartını kullanıyorum arıza ledleri var ama yanmıyor hepsi Genişletmek için tıkla... Elzagro dedi: Nerde yanıyor Asus B460 M anakartını kullanıyorum arıza ledleri var ama yanmıyor hepsi sönük Genişletmek için tıkla... o zaman daha anakarta güç gelmiyor demektir bi güç girişine tam bastırarak dener misin korkma güç gerektiriyor biraz 24 pin
KS KS Elzagro Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #5 Taktın onu cpu ve gpu fanı da dönüyor Artı 0 Eksi
C CreazZ Femtopat Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #6 bir de eğer yanlıslıkla anakarta taktıysan display portunu ekran kartına tak lütfen Artı 0 Eksi
KS KS Elzagro Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #7 ekran kartına takılı i5 11400 F kullanıyorum işlemci Anakart gpu su yok galiba Artı 0 Eksi
C CreazZ Femtopat Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #8 Elzagro dedi: ekran kartına takılı i5 11400 F kullanıyorum işlemci Anakart gpu su yok galiba Genişletmek için tıkla... ben de çözüm önerileri bitti şuanlık benim anakartım arızalı çıkmıştı fakat debug ledler yanıyordu sen bir de monitör değiştirip dener misin televizyona bile takabilirsin gerekirse Artı 0 Eksi
Elzagro dedi: ekran kartına takılı i5 11400 F kullanıyorum işlemci Anakart gpu su yok galiba Genişletmek için tıkla... ben de çözüm önerileri bitti şuanlık benim anakartım arızalı çıkmıştı fakat debug ledler yanıyordu sen bir de monitör değiştirip dener misin televizyona bile takabilirsin gerekirse
KS KS Elzagro Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #9 3 tane monitörüm var hepsine fsrklı şekillerde denedim gene olmadı Artı 0 Eksi
C CreazZ Femtopat Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #10 Elzagro dedi: 3 tane monitörüm var hepsine fsrklı şekillerde denedim gene olmadı Genişletmek için tıkla... bu şekilde arıza tespit etmek çok zor oldu. ama kafana takma tanıdığın bilgisayarcı veya daha bilgili olan birine danışabilirsin Artı 0 Eksi
Elzagro dedi: 3 tane monitörüm var hepsine fsrklı şekillerde denedim gene olmadı Genişletmek için tıkla... bu şekilde arıza tespit etmek çok zor oldu. ama kafana takma tanıdığın bilgisayarcı veya daha bilgili olan birine danışabilirsin