Yeni toplanan sistemde 720p monitör 1-2 ay idareten kullanılır mı?

enesbae

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Geçen günlerde ilk defa kendime sistem topladım. İçinde XFX RX6750 XT, Ryzen 5 5600X ve ASUS ROG anakart gibi parçalar da bulunuyor.

İnternette monitör önerilerine baktığım zaman da 2K çözünürlük 144Hz özelliklerindekiler öneriliyor haliyle. Şimdi böyle parçalar toplayınca da monitöre az bir bütçe ayırmış oldum ve aslında 1-2 ay daha para biriktirip daha kaliteli bir monitör almayı düşünüyorum.

Sorum şu, benim şu an elimde ASUS 720p 60Hz ve 18 inç özelliklerinde bir monitör var. Bu monitörü yeni topladığım sistem için 1-2 ay idareten kullanabilir miyim? Parçalar herhangi bir zarar görür mü? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam neden zarar görsün ilahi. :D

İdareten kullanmayı geçtim, yukarda arkadaşın söylediği gibi VGA değil de DVI çıkış varsa daimi bile kullanılır. Ben kullanırım daha doğrusu şahsen. :)

Öncelikle hayırlı olsun, kullanabilirsiniz hocam sıkıntı yaratmaz, 2019 senesin de sizin gibi yapmak istemiştim fakat aktif dönüştürücü almama rağmen görüntü alamamıştım umarım siz görüntü alırsınız.

Öncelikle hayırlı olsun, kullanabilirsiniz hocam sıkıntı yaratmaz, 2019 senesin de sizin gibi yapmak istemiştim fakat aktif dönüştürücü almama rağmen görüntü alamamıştım umarım siz görüntü alırsınız.
DVI to VGA ile almaya çalıştıysanız vermemesi normal çünkü bazıları analog olmuyor. Analog olan yani içinde devre ile sinyali analog sinyale dönüştürenler görüntü verir.

Bir sorun olmaz, zarar görme gibi bir durum söz konusu değil. Ancak muhtemelen monitörde VGA çıkışı var ve dönüştürücü olmadan ekran kartı görüntü vermeyebilir, bir hdmi to vga dönüştürücü gerekiyor.
Tamamdır, eyvallah. Sanırım dediğiniz dönüştürücü de bende bulunuyor👍🏻

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı