Çözüldü Yeni toplanan sistemde internet gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SqueSs

Hectopat
Arkadaşlar, yeni topladığım sisteme az önce format attım. İnternet olmasına rağmen kabloyu takınca internet gelmiyor, sebebi nedir?

Çözüm
LAN sürücüsünü kurmamışsınızdır. Anakart websitesinden indirebilirsiniz.
Hocam, anakartın sitesinden LAN sürücüsünü indirip deneyin.

Hocam size önerim Ethernet kartı sürücünüzü bulup manuel olarak yüklemeniz veya driver pack offline networki indirip kurmanız olacak sonrasında driver packi pc'nizden kaldırabilirisinz.

Driver pack offline network.

Ethernet kartı sürücüsünü yüklediniz mi?

LAN sürücüsünü kurmamışsınızdır. Anakart websitesinden indirebilirsiniz.

Ethernet Driver'ı yüklememişsinizdir.

Sürücü yükleyin diyeceğim Windows 10 attı iseniz bunun gereği yoktur. Windows 10 mu yüklediniz?

Hocam zaten hava şartları iyi değil internet olmayadabilir. Belki tam oturmamıştır kablo yerine.

Hocam, anakartın sitesinden LAN sürücüsünü indirip deneyin.

Driver yüklü mü?

Hocam size önerim Ethernet kartı sürücünüzü bulup manuel olarak yüklemeniz veya driver pack offline networki indirip kurmanız olacak sonrasında driver packi pc'nizden kaldırabilirisinz.

Driver pack offline network.

Arkadaşlar hepinize teşekkürler ceza vardı yazamadım unuttum geri dönmeyi de LAN driveri yükledim BIOS güncelledim sorun düzeldi sağ olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı