ÖmerYasar Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar dün sistem topladım lakin bugün işletim sistemini yükledikten sonra boştayken bile işlemci fanı olarak tahmin ediyorum bayağı ses geliyor acaba ne yapabilirim? İşlemci Ryzen 5 3600X stok soğutucu kullanıyorum.
Arkadaşlar dün sistem topladım lakin bugün işletim sistemini yükledikten sonra boştayken bile işlemci fanı olarak tahmin ediyorum bayağı ses geliyor acaba ne yapabilirim? İşlemci Ryzen 5 3600X stok soğutucu kullanıyorum.
Cr0wley Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 118 Çözümler 1 22 Nisan 2020 #2 Msi Afterburner programını indirip fan hızını kontrollü bir şekilde düşürebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS ÖmerYasar Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2020 #3 Cr0wley dedi: Msi Afterburner programını indirip fan hızını kontrollü bir şekilde düşürebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ses nasıl desem bir anda yükseliyor sanki ara gaz veriyoruz Artı 0 Eksi
Cr0wley dedi: Msi Afterburner programını indirip fan hızını kontrollü bir şekilde düşürebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ses nasıl desem bir anda yükseliyor sanki ara gaz veriyoruz