Q qrexory Decapat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 171 20 Ocak 2020 #1 Yeni bir sistem kuruyorum ancak SSD ve HDD diskimi değiştirmiyorum. Bu sistem için yeniden Windows kurmama yani format atmama gerek var mı yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2020
Yeni bir sistem kuruyorum ancak SSD ve HDD diskimi değiştirmiyorum. Bu sistem için yeniden Windows kurmama yani format atmama gerek var mı yok mu?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 20 Ocak 2020 #2 Format her zaman iyidir. Tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
KS KS Q qrexory Decapat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 171 20 Ocak 2020 #3 Motionless IN White dedi: Format her zaman iyidir. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Neden tavsiye ettiğinizi açıklama şansınız var mı? Artı 0 Eksi
Motionless IN White dedi: Format her zaman iyidir. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Neden tavsiye ettiğinizi açıklama şansınız var mı?