Yeni toplanan sisteme ekipman tavsiyesi

EldrithG

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Öncelikle iyi akşamlar dostlar. Bir süre sonra bilgisayar toplayacağım, ekipmanları da yanında alacağım. Şu anda aklımda 2 kombinasyon var. Bunların iki farkı var, birincisi renk farkı; diğeri ise, birinin tak-çalıştır FPS, diğerinin ise normal kombinasyon oluşu.

1. kombinasyon:

HyperX Cloud II
Herhangi bir Zowie, daha karar vermedim.
HyperX Alloy FPS
Zowie G-SR

2. Kombinasyon:

Steelseries Arctis 3
Steelseries Rival 310/600
Logitech G213
Logitech G440

Hangisini almak daha mantıklı olur?

NOT: Ağırlıklı olarak FPS oynuyorum, ancak Battlerite, League of Legends gibi oyunları oynamıyorum değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alloy FPS'den daha iyi olan Alloy Elite modeli indirimlerde daha uygun fiyatlara bulunabiliyor.

Ben olsam şu kombinasyonu alırdım;
HyperX Cloud 2 (580 ₺) Kingston HYPERX CLOUD II 7.1 Kırmızı Gaming Kulaklık | ITOPYA
HyperX Alloy Elite (430 ₺) Hyperx Alloy Elite Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
HyperX Pulsefire (180 ₺) HyperX Pulsefire Fps 3200 Dpi Gaming Mouse | ITOPYA
HyperX Fury S Mousepad XL (160 ₺) HyperX Fury S Mouse Pad XL Speed Edition | ITOPYA
Bence mouse pada o kadar para verilmemeli onun yerine başka ekipmanlar yükseltilebilir.(eğer çok iyi- profesyonel oynamıyorsanız)
Ayrıca ilk söylediğiniz benim hoşuma gitti.

Son düzenleme:
1 - Steelseries Arctis 5 Kulaklık (5 için bütçe yetmiyorsa Hyperx Cloud II)
2 - Zowie EC serisi Mouse (EC1-A kullanıyorum ve memnunum)
3 - Hyperx Alloy FPS/Elite Klavye (Hangisi uygun fiyatlıysa) (FPS kullandım fiyatına göre iyi klavyedir)
4 - Logitech G440 Mousepad (Kullandım, kalitelidir mouse kullanımını engellemez)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı