Bir bilgisayar topladım ver birkaç gün içinde elimde olacak, bu bilgisayarı ilk kurduğumda ne yapmalıyım ne gibi programlar kurmalıyım şimdiden teşekkürler?
Öncelikle en güncel Windows 10 sürümünü UEFI biçiminde kurmalısınız. Arından Windows güncellemelerinin tamamını yükleyin. Ekran kartınızın ve diğer donanımlarınızın ekstra sürücülerini yükleyin.
Ekran kartı sürücüsü, BIOS değilse güncellemesi. Microsoft visual tarzı ek dosyalar. Arşiv için WİNRAR. İşletim sistemi olarak Windows 10 Pro 64 Bit 1809.
Aynı yaştayız 9 yaşında ikende bilgisayarım vardı Counter Strike falan oynardım. Doom, quake arkadaşlarla o kadar eğlenirdik ki. Şimdi ise arkadaşların ile eğlenebileceğin Fortnite, Apex, The Forest, Zula bile eğlendirir P2W olmasa.