Yeni toplanan sisteme yapılacaklar

Novus11

Decapat
Bir bilgisayar topladım ver birkaç gün içinde elimde olacak, bu bilgisayarı ilk kurduğumda ne yapmalıyım ne gibi programlar kurmalıyım şimdiden teşekkürler?

Öncelikle en güncel Windows 10 sürümünü UEFI biçiminde kurmalısınız. Arından Windows güncellemelerinin tamamını yükleyin. Ekran kartınızın ve diğer donanımlarınızın ekstra sürücülerini yükleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

umarım yardımcı olmuştur.

Win10 kurup internete bağlan gerisini o halleder, otomatik driverleri yüklüyor zaten.Sonra userbenchmark ile test edebilirsin.

22 yaşındayım ilk kez kendi bilgisayarım olacak bir de rüyamda bile görüyorum bi kaç gündür 🙂
Aynı yaştayız 9 yaşında ikende bilgisayarım vardı Counter Strike falan oynardım. Doom, quake arkadaşlarla o kadar eğlenirdik ki. Şimdi ise arkadaşların ile eğlenebileceğin Fortnite, Apex, The Forest, Zula bile eğlendirir P2W olmasa.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı