Yeni Toplanan Sistemin Tepki Vermemesi

Tadashi00

Megapat
Daha fazla  
Baslikta da belirttiğim gibi yeni kurduğum masaüstü bilgisayarım hiç tepki vermiyor. Power tuşu çalışmıyor gibi sanki, anakartta ışık da yanmıyor. Altta paylaştığım gönderi de sadece 8 pin bağlantısı takılı, 4 pin takılı değil. Bu neden olabilir mi?
IMG_20181229_171655.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Power sw yazan kablodan bahsediyorsunuz sanırım fakat o kablodan + - is a yazan bir yer yok Eki Görüntüle 355532
Kasa bağlantılarını yanlış takmışsınız gibi duruyor bakın hemen üstte tabloda jfp1 değeleri var ona göre takabilirsiniz kısaca.
Taktığınız yerin altında jfp2 yazıyorsa jfp1e takmanız gerekiyor ayrıca.

Kasa bağlantılarını yanlış takmışsınız gibi duruyor bakın hemen üstte tabloda jfp1 değeleri var ona göre takabilirsiniz kısaca.
Taktığınız yerin altında jfp2 yazıyorsa jfp1e takmanız gerekiyor ayrıca.
Jfp1 yazan yerde takılı ve bağlantıları yaparken kitapçıkta baktım sys fan yazan yere öndeki iki fan bağlantısını taktım o doğru mudur acaba?

Bilgisayar açıldı fakat şimdi başka bir sorunum var nasıl açıldığını söyleyeyim önce 8 pin bağlantı yerine taktım kabloyu tekrardan 4 pin bir adet kablo vardı fotoğrafını alta bırakacağım. Onu çıkardım açıldı şimdi de 2 tb harddisk görmedim fakat yine formata başladım ve o 4 pin kabloyu nereye takacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. En sağdaki kablo ben o kabloyu fanlarin sanıyordum fakat fanlar çalışıyor şuan
1546096025544.jpeg
1546096082201.jpeg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı