Yeni toplanmış PC'nin işlemci, RAM ve ekran kartı nasıl bozulur?

BerkayPAT

Megapat
Arkadaşlar toplama bilgisayar almıştık Vatan'dan ancak 1 ay kullandıktan sonra bir sürü mavi hata kodları çıkmaya başladı ve iyice sıklaştı. En son çare servise verdik 20 güne yakın oldu aradım servisi işlemci bozuk yenisi geldi, RAM bozuk yenisi geldi demişlerdi. Bugün aradım, ekran kartı bozuk yenisi gelecek dedi. Yani biz 1 parça bozuktur ondan oluyordur dedik neredeyse hepsi bozukmuş bu düzen tutar mı? Yani korkuyorum, hepsi de kaliteli markalardı.

Ryzen 5 2600X
Asus GTX1060 6GB
Corsair 8GB RAM 2400Mhz

Daha harddisk ile PSU da testte. Bir de son olarak anakart bozuk değilmiş onu dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
hepsi kaliteli markalar demişsin. elektrik akımında veya tesisatta sorun olabilir. 3 ünün birden bozulması olması çok zor bir olay.
psu nedir merak ettim. bir de bozulmayan ana kartı ?

hepsi kaliteli markalar demişsin. elektrik akımında veya tesisatta sorun olabilir. 3 ünün birden bozulması olması çok zor bir olay.
1 ay normal prizle kullandim sorunlar baslayinca bir tanidik akim korumali priz al dedi aldim ama duzelmedi.
Yıldırım falan mı düştü? Elektrikle ilgili bir sorun olmuştur herhalde.
Yıldırım düşmedi bilemiyorum ki neyden kaynakli.
Power kaynaklı olabilir yada elektrik akımında sorun.
PSU hala testte bakalim. :(
Psu Corsair VS650 Anakart Msi x470 Gaming Plus

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı