Yeni üye türü: Sherlock Holmes'ler

O da yapılmıyor ki. :/

Bugün konu ile alakasız mesaj yazıp sonra mesajı silinen birkaç üye gördüm ancak uyarı almadılar.

Eskisi gibi cezalar katılaştırılmalı bence.

Onlardan birisiniz ve kendinizden şikayetçisiniz

O da yapılmıyor ki. :/

Bugün konu ile alakasız mesaj yazıp sonra mesajı silinen birkaç üye gördüm ancak uyarı almadılar.

Eskisi gibi cezalar katılaştırılmalı bence.
Can sıkıcı bir durum ama çok da çıkmazda bir problemmiş gibi değerlendirilmemeli bence. Her yerde böyle üyeler halihazırda her konuya kaşla göz arası yuvalanıyorlar zaten. Çok da büyük bir sorunsal olarak değerlendirilmemeli diye düşünüyorum.

Cezaların katılaştırılmasından çok yaptırıma tabii tutulacak senaryoların, standartlaşmış olan yelpazesi genişletilmeli. İllaki o üyenin caydırıcı bir ceza alması için ütopikliğe yönelmiş, çok uç noktadaki bir mesajını raporlamak gerekiyor ve bu can sıkıcı bir durum.

@348606 Bu konuya örnek olarak attığınız mesajlar, kastettiğim ve hala aklımın bir köşesinde duran mesajların yanında devede kulak kalır bence. Bulduğum zaman konuya atsam mı acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…