Yeni Üyeler İçin Korsana Destek Verilmemeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü şuraya korsana destek vermiyoruz, ne demek ilk konu diye destek veriliyor falan diyenlerin hiç biri hayatında korsan oyun indirmemiş gül gibi insanlar. Belki konu sahibinin yaşı küçük alacak kredi kartı falan yok ailesi de oyun almasına izin vermiyor? Doğrudan böyle boş boş korsana destek vermiyoruz diye atlamayın. Moderatör ilk konuya tek seferlik destek veriyoruz diyorsa size laf düşmez. Destek olmayacaksanız köstek de olmayın. Çıkın konudan başka bir konu açıp eleştirin.
Korsan kullanmadım diye bir şey söylemedim. Yapılanın ayrımcılığa girdiğini düşündüğümü söyledim. Yetkililer bir karar almışsa buna saygı gösteririm ancak eleştirimi de yaparım. Mevcut üyeliği olanlar ve insanlara yardım edenler herhangi bir sebepten ötürü korsan kullanınca destek alamayacak, ama yeni üyelik açanlara destek verilecek. Yanlış olduğunu düşünüyorum. Bir kural var ise herkese eşit şekilde uygulanmalıdır.

Ben foruma katıldığım zaman ilk konumda yazım hatası yaptım ve ceza verildi. Olması gereken bu zaten fakat ilk konusunda korsan oyuna destek isteniyor, korsan oyuna destek vermek yasakken ayrıcalık tanınıyor. Bana da ayrıcalık tanınsaydı yazım hatam yüzünden ceza almayabilirdim, ilk konumdu.
Yeni üyelere de kurallar gösteriliyor ve kuralları herkesin okuması gerekli. İlk uyarı olduğunda 0 puanlık ve anında biten bir uyarı verilebiliyor ki bu yetkilerinizi kısıtlamıyor, yine de sıfır puanlık verilecek diye bir şart yok.

Korsana destek için de ilk seferse 0 puanlık uyarı verilebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı