Yeni üyelerin konuları çözüldükten sonra gitmesi

Son düzenleme:
Zaten konuyu öylesine bu konuyu tartışmak için açtım. Yoksa birilerine söylemek gibi bir amacım yok.

Tamamdır hocam, orasını anladım zaten. Ama bir kişi burayı sadece sorunlarına cevap bulmak için kullanıyorsa ve yeni kullanıcıysa sorunu çözüldüğü an kaçması en olası şey.

En fazla yapabileceğimiz şey ''Sorununuz çözüldü mü?'' gibisinden sorular sorup, konu sahibinin de geri dönüşünü bekleyip konuyu sonuçlandırmak. Ki siz de yapıyorsunuz zaten, görüyorum. Bunun dışında ekstra bir şey yapamayız, geri kalanı kişinin kendisinde bitiyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı