O sürüme nasıl güncelleyeceğiz? Ben de istiyorum.
Hocam Insider geliştirici kanalına girmeniz gerek.
O sürüme nasıl güncelleyeceğiz? Ben de istiyorum.
Windows Insıder olunması lazım isterseniz bir blog açıyımO sürüme nasıl güncelleyeceğiz? Ben de istiyorum.
Yapabilirseniz çok hoş olur hocam. Deneyimlemek istiyorum.Windows Insıder olunması lazım isterseniz bir blog açıyım
Nasıl insider olacağım hocam?Hocam Insider geliştirici kanalına girmeniz gerek.
Windows Insider olunması lazım isterseniz bir blog açayım.
Hayır benim arkaplanım buyrunMasaüstü duvar kağıdı default olarak mı geliyor ? Paylaşabilir misiniz ?
Açıyorum hocam bende konu arıyordum zaten.Açın hocam bende açacaktım ama siz isterseniz açın basit bir işlem Insider.
Geliştirici kanalında nasıl olacağım hocam? Kusura bakmayın çok soru sordum.Eki Görüntüle 940831
Arama kısmına güncelleştirmeleri denetle yazdıktan sonra alttan Windows Insider'a basıyoruz sonra katıl olacaktır ona bastıktan sonra Microsoft hesabınızı gireceksiniz sonra PC'yi yeniden başlattıktan sonra güncellemeri denetliyeceksiniz bu arada geliştirici kanalında olmanız gerek.
Geliştirici kanalında nasıl olacağım hocam? Kusura bakmayın çok soru sordum.![]()
Hocam siz yaparken sorucakGeliştirici kanalında nasıl olacağım hocam? Kusura bakmayın çok soru sordum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.