Yeni Windows sürümleriyle sorun yaşayan insanlara eski Windows sürümlerini öneren insanlar

Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. Bazı forumlarda Windows 8/8.1/10 ile sorun yaşayan insanlara cevap olarak "Windows 7 kur sorun düzelir, sorun Windows 8/8.1/10 kaynaklı" diyen çok insan var. Üstelik adamın yaşadığı sorun Windows kaynaklı değil, sürücü veya 3. parti bir yazılım kaynaklı hatta belki de donanım kaynaklı. Yani adam o durumdayken Windows 7 de kursa aynı sorunu yaşayacak. Ona rağmen inatla Windows 7 önerildiğini görüyorum. Aslında günümüzde bunu yapan pek kalmadı fakat eskiden bunu yapan çok insan vardı. "Windows 8 ile şu sorunu yaşıyorum, nasıl çözebilirim?" diye konu açılıyor, anında "Windows 7 yükle, 8 kullanma" cevabı yapıştırılıyor. Yahu adam belki yeni Windows sürümlerini çok beğenmiş ve onu kullanmak istiyor, ne diye adama eski sürümü öneriyorsunuz?

Technopat Sosyal'de bunu yapanlara hiç tolerans gösterilmiyor, o yüzden mutluyum. Fakat diğer forumlarda bunların hiç denetlenmemesi zoruma gidiyor. Adamlar Windows 10 diye ayrı bölüm açıyor ve oraya konu açıyorsun, aldığın cevap "Windows 7 yükle". Bari cevap vermeden önce cevap yazdığın konunun hangi bölümde olduğuna baksaydın ya!

Siz bunu yapan bir insan gördünüz mü? Ayrıca bu insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

ben diyecek laf bulamıyorum açıkçası :D

Merhaba arkadaşlar. Bazı forumlarda Windows 8/8.1/10 ile sorun yaşayan insanlara cevap olarak "Windows 7 kur sorun düzelir, sorun Windows 8/8.1/10 kaynaklı" diyen çok insan var. Üstelik adamın yaşadığı sorun Windows kaynaklı değil, sürücü veya 3. parti bir yazılım kaynaklı hatta belki de donanım kaynaklı. Yani adam o durumdayken Windows 7 de kursa aynı sorunu yaşayacak. Ona rağmen inatla Windows 7 önerildiğini görüyorum. Aslında günümüzde bunu yapan pek kalmadı fakat eskiden bunu yapan çok insan vardı. "Windows 8 ile şu sorunu yaşıyorum, nasıl çözebilirim?" diye konu açılıyor, anında "Windows 7 yükle, 8 kullanma" cevabı yapıştırılıyor. Yahu adam belki yeni Windows sürümlerini çok beğenmiş ve onu kullanmak istiyor, ne diye adama eski sürümü öneriyorsunuz?

Technopat Sosyal'de bunu yapanlara hiç tolerans gösterilmiyor, o yüzden mutluyum. Fakat diğer forumlarda bunların hiç denetlenmemesi zoruma gidiyor. Adamlar Windows 10 diye ayrı bölüm açıyor ve oraya konu açıyorsun, aldığın cevap "Windows 7 yükle". Bari cevap vermeden önce cevap yazdığın konunun hangi bölümde olduğuna baksaydın ya!

Siz bunu yapan bir insan gördünüz mü? Ayrıca bu insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Forumda hesap açmak için gerekli bir bilgi gerekiyor bence, fakat bu nasıl ölçülür Allah bilir.
Evet bazılarını gördüm. Dediğin gibi bilgisizler ve muhtemelen hepsi ya mahalle bilgisayarcısı (iyilerine lafım yok) ya da çocuk.

Bunu Windows 8-10 kullanırken Windows 7 öneren kişiye yapmak istediklerim şeklinde düşünün.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hadi mayıs ayındayız diyelim yeni cıkan 2004 sürümünde Microsoft kaynaklı sorun olsa 1909 kullan dese anlarım. Ama cidden Windows 7 önermek ne? Gecen gün birisi yeni sistemi için hangi sürümü kurayım diye konu actı. Adam Windows 10 1507 önerdi. Yav bari 1909 öner ona da razıyım.

1:
1603096434488.png

2:
1603096523138.png

Bu yöntem işe yarıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı