Yukarıdaki arkadaşın dediğine katılıyorum ama hangi çözünürlükte oynadığınız önemli eğer 1080p oynuyorsanız alabilirsiniz eğer 2K veya 4K çözünürlükte oynuyorsanız 2. el PS5 veya Series X düşünebilirsiniz.
Series X'i 1tb + 1tb ek sıradan bir sata ssd ile kullanıyorum. Her oyunu 2. ssd'den açmıyor. Çoğunlukla depolamaya yarıyor. Yeni nesil x|s ibaresi olan oyunların büyük bir kısmını ek ssd'de açmaz. Bunu göz önünde bulundurarak alın. Benim fikrim 1tb olması güzel ama onun bile yetersiz geldiği olacak. Aradaki fiyat farkı çok fazla değilse tercih edilebilir. Aradaki fiyat farkına atıyorum 3-4 tane 1tb ssd alınabiliyorsa değemez.
Series X'i 1TB + 1TB ek sıradan bir SATA SSD ile kullanıyorum. Her oyunu 2. SSD'den açmıyor. Çoğunlukla depolamaya yarıyor. Yeni nesil x|s ibaresi olan oyunların büyük bir kısmını ek SSD'de açmaz. Bunu göz önünde bulundurarak alın. Benim fikrim 1TB olması güzel ama onun bile yetersiz geldiği olacak. Aradaki fiyat farkı çok fazla değilse tercih edilebilir. Aradaki fiyat farkına atıyorum 3-4 tane 1TB SSD alınabiliyorsa değemez.
Yukarıdaki arkadaşın dediğine katılıyorum ama hangi çözünürlükte oynadığınız önemli eğer 1080p oynuyorsanız alabilirsiniz eğer 2K veya 4K çözünürlükte oynuyorsanız 2. el PS5 veya Series X düşünebilirsiniz.
Hocam o zaman önerim 512 GB'lik versiyonu alıp SSD takmanız çünkü paylaştığınız ürün ithalatçı garantili (güvenilir değil bence) ve fiyatı çok uçuk çok daha iyi performans veren yeni nesil konsallardan birini 2. el alabilirsiniz o fiyata
Hocam o zaman önerim 512 GB'lik versiyonu alıp SSD takmanız çünkü paylaştığınız ürün ithalatçı garantili (güvenilir değil bence) ve fiyatı çok uçuk çok daha iyi performans veren yeni nesil konsallardan birini 2. el alabilirsiniz o fiyata.