Xbox, 1TB hafızaya sahip siyah Series S modelini duyurdu, yeni Series S'de benim gördüğüm karbon siyah renk ve 1TB hafızası olması.
Fiyat 349 Dolar.
Aynı konsolun siyahı ve daha yüksek depolama alanlı versiyonu hocam yeni bir konsol çıkartmadılar, sandığınız gibi fiyat ölmez aksine bu ekonomide artacağını düşünüyorum.Durduk yere elimizdeki konsolun fiyatını öldürüyor Xbox. Zamanında Series S çıkartarak One X'in öldürmüştü.
Xbox, 1TB hafızaya sahip siyah Series S modelini duyurdu, yeni Series S'de benim gördüğüm karbon siyah renk ve 1TB hafızası olması.
Fiyat 349 dolar.
Haklı olabilirsiniz hocam ama yanlış bilmiyorsam normal versiyonu 300 dolar. 50 dolar verip herkes 1TB almak isteyecek. 500GB olan versiyonlar piyasada eriyebilir.Aynı konsolun siyahı ve daha yüksek depolama alanlı versiyonu hocam yeni bir konsol çıkartmadılar, sandığınız gibi fiyat ölmez aksine bu ekonomide artacağını düşünüyorum.
Aynı konsolun siyahı ve daha yüksek depolama alanlı versiyonu hocam yeni bir konsol çıkartmadılar, sandığınız gibi fiyat ölmez aksine bu ekonomide artacağını düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.