Yeni Xbox Series S Carbon Black 1TB modeli duyuruldu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Xbox, 1TB hafızaya sahip siyah Series S modelini duyurdu, yeni Series S'de benim gördüğüm karbon siyah renk ve 1TB hafızası olması.
Fiyat 349 Dolar.

Durduk yere elimizdeki konsolun fiyatını öldürüyor Xbox. Zamanında Series S çıkartarak One X'in öldürmüştü.
Aynı konsolun siyahı ve daha yüksek depolama alanlı versiyonu hocam yeni bir konsol çıkartmadılar, sandığınız gibi fiyat ölmez aksine bu ekonomide artacağını düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Xbox, 1TB hafızaya sahip siyah Series S modelini duyurdu, yeni Series S'de benim gördüğüm karbon siyah renk ve 1TB hafızası olması.
Fiyat 349 dolar.

RTX 3060 fiyatına konsol bence fena değil.

Aynı konsolun siyahı ve daha yüksek depolama alanlı versiyonu hocam yeni bir konsol çıkartmadılar, sandığınız gibi fiyat ölmez aksine bu ekonomide artacağını düşünüyorum.
Haklı olabilirsiniz hocam ama yanlış bilmiyorsam normal versiyonu 300 dolar. 50 dolar verip herkes 1TB almak isteyecek. 500GB olan versiyonlar piyasada eriyebilir.

Türk lirasına göre düşünmek doğru değil. Bu konsolun çıkışından 2 ay sonra black friday, yılbaşı vs. dönemleri var ve bunlar en çok konsol satılan zamanlar. Muhtemelen bu dönem ve devamında 1 TB model şu anki Series S'in liste fiyatı olan fiyatına sabitlenir, 512 GB modelin üretimi durur ve fiyat düşürerek mevcut stokları eritmeye çalışırlar. Globalde ne oluyorsa kağıt üstünde Türkiye'de de aynı oranda etkilenir cihazların piyasası.

İkinci elde 1 TB modele geçmek isteyenler nedeniyle piyasaya fazla cihaz düşebilir. Bir ihtimal Series X satışını da artırmaya yönelik fiyatlara müdahale etmeyebilirler çünkü makas epey daralmış oluyor Series X ile, bu durumda Series X'e talep artar. Ama yine de ilk kez alacaklar ve Series X yerine Series S'te kalmak isteyenler için en büyük handikap olan depolama sorunu çözüldüğü için fiyat da gerilerse rağbet 1 TB modele olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı