Belki bu kuraldan dolayı elimizdeki gençleri de geliştiremeyeceğiz. Bana göre bu kurala uyalım diye başka yerlere kiralanıp maç tecrübesi kazanacak gençler veya diğer topçular yedek kulübesinde çürüyecek.Altyapıdan çıkan oyuncuları sırf bu kural yüzünden yurt dışındaki iyi kulüplere göndermeyeceksin. Yurt dışında iyi kulüplerde oynayan futbolcuları getirip burada oynatacaksın. Sonra da yerli futbolcular yetişecek, öyle mi? Üstelik yerli ısrarı nedeniyle yurt dışından getirilecek yerli oyuncuların bonservisleri için fazladan ödenebilecek paralar da işin cabası.
Tarık Çamdal, Alper Potuk ve niceleri...Normalde kaliteli Türk oyunculara verilen bonservis ve maaş, bu durumda kalitesiz oyunculara da verilecek. Sırf Türk diye daha öncede gördük. 2. ligde top bile oynatılmayacak oyuncuya deli paralar ödedi takımlar.
Maalesef,çok kötü bir yönetim var şuan.Ülkenin futbol federasyonunun başkanlığını elin müteahhitine bırakırlarsa olacağı bu tabii. Şampiyonlar Ligi finali ev sahipliğimiz de bu müteahhit yüzünden gitti.
ortacizgi.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.