Yeni Yılda Mobil İnternet Paylaşmak Ücretli Olacak

Ortada aslında Türkiye'ye özel bir durum yok. Amerika'da da bu var. Sadece Türkiye'de paketler pahalı ve cılız bu da aslında adil bir sistem olan bu uygulamayı vur kafaya al parayı sistemine çevieiyor
 
Bunu takibini nasil yapacaklar ? Bu ne saçma sapan bir uygulamadir ?
Sonuç olarak telefon bir access point oluyor ve MAC ID'ye sahip cihazlar bağlanıyor. Operatörler simin hangi cihazda olduğunu zaten biliyor. Farklı bir MAC bağlantı sağladığında bunu rahatlıkla görebilirler. Biz kendi telefonumuzdan bile görebilirken onlar neden göremesin ki? Sonuç olarak onun verdiği veriyi paylaşıyoruz. Buna erişmeleri zor değil.
 
Beyler noluyor böyle BTK ne işe yarıyor, insanları iyice sömürmeye başlıyorlar, insanlar zaten ekonomik sıkıntıda, daha fazla bunaltıyorlar şişen balona hava basıyorlar, her şeyi paraya çeviriyorlar, 2019 gerçekten sancılı geçicek gibi...
 
Ben o operatörden mobil datamı alıyorum. Hayır bunu nerede kullandığımın bir önemi var mı? Hotspot'u açınca bir anda Turkcell "Dur yapamazsın!" mı diyecek? Böyle bir şey yapılırsa da bu sitemi kandıran bir sürü uygulama türer.

Saçma ve inanılması güç. Ama mevcut şartlarda olursa şaşırılmaz.
 
Bunu takibini nasil yapacaklar ? Bu ne saçma sapan bir uygulamadir ?
MAC IP bilgisi de gidiyordur belki ISS'lere oradan anlıyorlardır.
Böyle bir şey getirilecekse yeni paketlerde getirilmeli mrsrla ben şuan 1000Dk 1000SMS 8GB için 35TL veriyorsam hotspot açabileyim ama 45TL 35GB 500DK 500SMS verilsin onda hotspot açamayayım. Böylelikle dengelenmiş olsun, keşke TürkNet'in de mobil operatörü olsa da böyle bir adım atarak herkesi şaşırtsın.
 
İyide telefon benim, sim benim, içindeki paketi kullanma hakkı benim. Adama sormazlar mı sanane lan ister kullanırım, ister dökerim, dağıtırım.:mad: Ne saçma sapan işlere kalkışıyorlar anlamıyorum. Bu limitsiz ev interneti değilki dağıtımından şikayetçi olsalar, düşük kotalı telefon interneti. İyiden iyiye müşteriyi öpme derdindeler, lakin dikkat etsinler öperken.
 
Elektrik gitti, dizüstü bilgisayardan mobil internete bağlandın ve bundan ayrıca para alıyorlar demek? Hepimize geçmiş olsun, kaçabilen kaçsın şu lanet ülkeden.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı