Bildiğiniz gibi Yoru reworkü oyuna eklendi. Ben oynadığım kadarıyla çok op olduğunu düşünüyorum. Ama Youtube'da ki yorumlarda metaya bile giremeyeceğini söylüyorlar sizce nasıl olmuş?
Yoruyu bilmiyorumda bir güncelleme çıkardılar kaç tane bug çıktı. Bunlar pbe sunucusunda yayınlanmadı mı? Mesela astradaki yıldız olayı. O kadar kişi çalışıyor biri gelipte bunu yapmayı denemedi mi cidden?
Bildiğiniz gibi yor reworkü oyuna eklendi. Ben oynadığım kadarıyla çok op olduğunu düşünüyorum. Ama YouTube'daki yorumlarda metaya bile giremeyeceğini söylüyorlar sizce nasıl olmuş?
Hangi özelliğini beğenmediniz? Eskiden hiç bir işe yaramayan C'sini en OP özellik yapmışlar. Işınlanma özelliğini 2 katına çıkarmışlar ve artık fake bile atılabiliyor. Yani ajanı sevmiyorsanız tamam ama eskisibr göre çok daha güçlü olduğu aşikar.
Yoruyu bilmiyorumda bir güncelleme çıkardılar kaç tane bug çıktı. Bunlar pbe sunucusunda yayınlanmadı mı? Mesela astradaki yıldız olayı. O kadar kişi çalışıyor biri gelipte bunu yapmayı denemedi mi cidden?
Bildiğiniz gibi Yoru reworkü oyuna eklendi. Ben oynadığım kadarıyla çok op olduğunu düşünüyorum. Ama Youtube'da ki yorumlarda metaya bile giremeyeceğini söylüyorlar sizce nasıl olmuş?
Eskisinden güçlü olduğu kesin ama bronz elo karakteri olarak kalır, e-spor arenasında asla alınmaz zaten, Yoru kullanışlı bir karakter değil. En fazla gümüşe kadar rakip üzerinde işe yarar, sonra Yoru balonu patlar.
Pub da tercih edilebilir ama profesyonel arenada alınmaz. Jett'in dashı gibi anlık kaçış mekanizması olması lazım. E skillinin kaçış animasyonu hala yavaş.