Yenilemiş iPhone 11 hangi satıcıdan alınır?

ısımsız.123

Yoctopat
Daha fazla  
Yenilenmiş iphone 11 mi yoksa ikinci el mi yenilenmiş onericekler satıcı önerebilirim ikinci el onericekler internetten önerebilir veya benim alırken nelere dikkat etmem gerek söyleyebilir şimdiden tskler

Son düzenleme:
2 tane yenilenmiş telefon kullanmış biri olarak kesinlikle yenilenmiş telefon almanızı önermiyorum. Sorunuza gelecek olursak hiçbirine güvenemezsiniz hepsi aynı şeyin laciverti.

Yenilenmiş iPhone 11 almayı düşünüyorum ama hangi saticidan alacağıma pek karar veremedim, Teknosa ve Trendyol'a baktım ancak hangi satıcıya güvenebilirim bilmiyorum, yardımcı olabilecek var mı?
Garanti veremem, reklamda değil ancak bundan 1-2 sene önce Easycep'ten "Iphone X" almıştım kardeşime hala sorunsuz çalışıyor.

Öncelikle mesajınız için teşekkür ederim uzun süredir Android kullandığım için iPhone almak istiyorum bu yüzden yöneldim iOS'a. Önerebileceğiniz bir satıcı var mı?
Dediğim gibi yenilenmiş telefon da iPhone 11 de önermem. Eğer iPhone'a o kadar meraklıysanız ikinci el XS almanızı öneririm.

Easy cep biraz fiyati pahalı geldi bana ama tabii ki pahalı olması iyi olmasından kaynaklı olabilir Teknosa'da iki satıcı buldum link atsam bakabilir misiniz?

Satıcının hiçbir önemi yok hocam. Easycepten aldığım telefonun kulaklık girişi o kadar dandik bir kasa ile değiştirilmişki kulaklığı jak girişine takamıyorum bile. Getmobil'den aldığım telefonunda kamerasında değişik bir leke vardı ayrıca kozmetiği çok kötüydü. İnanın 2.el telefonculara gidip değişensiz veya sadece pili değişmiş iPhone almanız çok daha güvenli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı