Yenilen her gıda göbek yapıyor

MKarahan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, boyum 1.85 kilom 81. 3 ay önce 89 iken şeker ve ekmeği kestim ve bu sayede 8 9 kilo verdim ama vakit buldukça egzersiz yapmama rağmen göbeğim tamamen gitmiyor. Hatta karnımı doyurursam hemen karnım şişiyor. Bunun nedeni nedir ve çözümü var mıdır? Boyum da uzun olunca kötü bir görüntü oluşuyor...

Karnınızın şişmesi normal bir durum, verdiğiniz 8 kilo muhtemelen ödemdir, düzenli ağırlık egzersizi ve kardiyovasküler antrenman yapıp bol su içtiğinizde yağınız zamanla azalacaktır.

Biraz daha kas oranını arttırıp yağ oranını düşürmelisin bence. Göbek bazı kişilerde kolay gidebilen bir yer değil. Ben de öyleyim. Şişkinlik yenilen bazı gıdalardan veya fazla yemekten oluyor. Benim de şişiyor. Belki başka sorunlar var bilemiyorum. Safra kesemi aldırmıştım uzun süre önce.

Daha önce göbeğim erisin diye günde 25 dk hiit kardiyo tarzı çalıştığımda ve tabi beslenmeme dikkat ettiğimde göbeğim tam istediğim noktaya gelmese bile fena değildi ama bu sefer kollarımın fazla inceldiğini gördüm. Sonradan 1 2 ay ağırlık çalışınca daha iyi hale geldim. Poz verirken baya iyi duruyor ama tabi poz vermeyince öyle fotolardaki estetik gibi hiç kimsenin olmaz muhtemelen

Bir de görsellerdeki mideler gerçekçi değil zaten. Her zaman öyle mideyi hedeflememek lazım. Ama bel çevresi önemli. Bel çevresini ölçebilirsin. Hatta vücudunun başka yerlerinin de ölçüsünü alabilirsin. Kol bacak gibi.

Yani beslenmene dikkat etmeye devam et ve ağırlık çalış. Tabi kardiyo ve esneklik çalışmaları da yaparsan iyi olur. Sağlık açısından.

Karnınızın şişmesi normal bir durum, verdiğiniz 8 kilo muhtemelen ödemdir, düzenli ağırlık egzersizi ve kardiyovasküler antrenman yapıp bol su içtiğinizde yağınız zamanla azalacaktır.
Daha zaman var umudunu kaybetmeyip sabret diyorsun yani hocam.

Teşekkür ederim hocam, vakit buldukça evde dambıl ile ağırlık çalışıyorum biraz daha artırmam gerek sanırım. Son 1 haftadır nerdryse tam istediğim gibi eritmistim ama bugün yeterince ac kaldım deyip biraz karnımı doyurmaya çalıştım. Yemez olaydım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…