Yenilenmiş 14 Pro alınır mı?

Steelflare

Megapat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Yepy veya Getmobil'e üzerinden, 14 Pro veya 15 almayı düşünüyorum. Sıfır almak isterdim fakat taksit ile almak durumundayım. Bu bahsettiğim firmalar, 6 aya kadar vadesiz taksit seçenekleri sunuyorlar. Bundan dolayı tercih etmek istiyorum. Bir fikrinizi almak istedim. Dediğim gibi, yenilenmiş telefon değerlendirmemin sebebi, taksit imkanı.

Herkese iyi Sosyaller. Yepy veya Getmobil'e üzerinden, 14 Pro veya 15 almayı düşünüyorum. Sıfır almak isterdim fakat taksit ile almak durumundayım. Bu bahsettiğim firmalar, 6 aya kadar vadesiz taksit seçenekleri sunuyorlar. Bundan dolayı tercih etmek istiyorum. Bir fikrinizi almak istedim. Dediğim gibi, yenilenmiş telefon değerlendirmemin sebebi, taksit imkanı.

Getmobil'le ilgili şikayetler okumuştum yan sanayi parça kullandıklarına dair. Ffpronun da videosu var bununla ilgili.

Alınır ama nereden alacaksın?
yepy veya getmobil

Getmobil'le ilgili şikayetler okumuştum yan sanayi parça kullandıklarına dair. Ffpronun da videosu var bununla ilgili.
O videoyu görmüştüm, iphone 6 veya iphone 7'ydi o cihaz. Benim almak istediklerim 1-2 senelik cihazlar o yüzden değerlendiriyorum.

Yenilenmiş almanı tavsiye etmem ne kadar parça değişmedi deseler de parçalar değişmiş ve kullanılmış oluyor. O yüzden ikinci ellere bakmanı tavsiye ederim sana. Ben de 14 Pro kullanıyorum ve şu anki çıkan bütün telefonlardaki özelliklere sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı