Yenilenmiş A1 combo alınır mı?

Bugün saat 12 gibi aldim Porima'dan kargoya verildi 1 saat filan once herhalde yarin gelir.

Teşekkür ederim. Cuma akşamı aldım ama bir haber yok henüz. Hayırlısı inşallah.

Düzeltme: Görüştüm, ithalat sürecinde dediler. Stokta bilgisi olmasına rağmen ithalat sürecinde diye bir karşılık almak hoş değil. Siparişi iptal ettim.

Son düzenleme:
A1 almıştım. Ancak iki farklı cevap kaynaklı bir uyuşmazlık olunca karşı tarafa güvenim kalmıyor ticarette o yüzden iptal ettim. Diğer taraf en azından yere taş düşse bile söylüyor.
Allah Allah, ben alirken sordum stokda var mi diye yoksa on siparisde mi diye bana stoklarinda olduklarini soyledi. Umarim aksi degildir.

Simdi destek ile gorustum stokdan gonderim yapmislar ama kargo ile ilgili kesin bir sey demiyorlar. Yani filamentlerin kargo kodu filan varken nedense yazicinin kargo kodu yok. Yarin 9.00 da kargo kodunu iletebilirim dedi hayirlisi valla. Bu arada hala stoklarinda var adamlarin.

Son düzenleme:
Allah Allah, ben alirken sordum stokda var mi diye yoksa on siparisde mi diye bana stoklarinda olduklarini soyledi. Umarim aksi degildir.

Simdi destek ile gorustum stokdan gonderim yapmislar ama kargo ile ilgili kesin bir şey demiyorlar. Yani filamentlerin kargo kodu filan varken nedense yazicinin kargo kodu yok. Yarin 9.00 da kargo kodunu iletebilirim dedi hayirlisi vallahi. Bu arada hala stoklarinda var adamlarin.

Sanırım, farklı distribütörler ile çalışıyorlar. Kargolayanlar da onlar sanırım. Çünkü bende filamentlerin bile kargo kodu yoktu. Umarım dedikleri gibi gerçekleşir süreç. Ben laboratuvarım için almaktayım. Dolayısıyla satın aldığım yere karşı bir güvence istediğimiz için bu şekilde karar aldık.

Ürün gerçekten çok tuttu. Ama yeni başlayanlar için kısa süreli bir garantiye sahip ürün tavsiye etmem. Ben siparişi iptal etmedim ama ikinci bir 3D yazıcıyı porima mağazasından aldım, daha önce alan varsa ürün stokta gözüküyorsa kaç günde ellerine ulaştı acaba bilgi paylaşırlarsa sevinirim.

Cuma günü aldım aldıgım gün kargoya verildi cumartesi günü kargo şubesine geldi ama saat 13:00 kadar çalıştıkları için elime ulaşmadı bugün sabah 10 gibi kargom geldi.

Sağolun hocam simdiden size de hayırlı olsun makineye bayıldım resmen harika bir yazıcı.
Hocam bir sey soracagim filamentler ve yazici ayni kargoda mi geldi yoksa farkli kargolar olarak mi geldi?

Porima iletisim konusunda cidden cok kotu. Yazdiklara mesaja 1 dakika sonra donuyorum geri cevabi 1 saat sonra filan aliyorum. Adam akilli bir bilgilendirme de yapmiyorlar.

Hocam bir şey soracagim filamentler ve yazici ayni kargoda mi geldi yoksa farkli kargolar olarak mi geldi?

Porima iletisim konusunda cidden cok kotu. Yazdiklara mesaja 1 dakika sonra donuyorum geri cevabi 1 saat sonra filan aliyorum. Adamakıllı bir bilgilendirme de yapmiyorlar.

Aynı kargoda geldi benim de yazıcı için kargo bilgisi yoktu ama filamentler kargoya verildi olarak gözüküyorsa hepsi aynı anda geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı