gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 1 Ağustos 2020 #11 Nyaa dedi: Sorulmuş sorularda var. Yenilenmiş ürün yazıyor. Doa yazmıyor ama aralarında bir fark var mıdır? Hiç bilmiyorum. Soru sordan yazdım. Bakalım cevap alacağım. Genişletmek için tıkla... Doa yenilenmiş ürün demek zaten sanırım
Nyaa dedi: Sorulmuş sorularda var. Yenilenmiş ürün yazıyor. Doa yazmıyor ama aralarında bir fark var mıdır? Hiç bilmiyorum. Soru sordan yazdım. Bakalım cevap alacağım. Genişletmek için tıkla... Doa yenilenmiş ürün demek zaten sanırım
Nyaa Hectopat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 371 1 Ağustos 2020 #12 7000TL bütçeyle dizüstü bilgisayar tavsiyesi - Technopat Sosyal acaba sizin bir öneriniz var mıdır ben laptop bakıyorum da.
7000TL bütçeyle dizüstü bilgisayar tavsiyesi - Technopat Sosyal acaba sizin bir öneriniz var mıdır ben laptop bakıyorum da.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 1 Ağustos 2020 #13 Nyaa dedi: 7000TL bütçeyle dizüstü bilgisayar tavsiyesi - Technopat Sosyal acaba sizin bir öneriniz var mıdır ben laptop bakıyorum da. Genişletmek için tıkla... Amerikadan bir tanıdık vasıtasıyla falan alırsanız tavsiye verebilirim de türkiye piyasasını pek alınır bulmuyorum.
Nyaa dedi: 7000TL bütçeyle dizüstü bilgisayar tavsiyesi - Technopat Sosyal acaba sizin bir öneriniz var mıdır ben laptop bakıyorum da. Genişletmek için tıkla... Amerikadan bir tanıdık vasıtasıyla falan alırsanız tavsiye verebilirim de türkiye piyasasını pek alınır bulmuyorum.
Nyaa Hectopat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 371 1 Ağustos 2020 #14 gen2 dedi: Amerika'dan bir tanıdık vasıtasıyla falan alırsanız tavsiye verebilirim de Türkiye piyasasını pek alınır bulmuyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef, hiç tanıdığım yok, Amerika'dan al vs. tarzı sitelerle alsam değer mi?
gen2 dedi: Amerika'dan bir tanıdık vasıtasıyla falan alırsanız tavsiye verebilirim de Türkiye piyasasını pek alınır bulmuyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef, hiç tanıdığım yok, Amerika'dan al vs. tarzı sitelerle alsam değer mi?
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #15 Test yapma şansınız varsa alınabilir.