Yenilenmiş Galaxy Note 7 Alınır mı?

Notdefteri

Hectopat
Katılım
12 Ağustos 2016
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Samsung'un resmi sitesinde açıkladığı Note 7'lerin yenilenmiş olarak yeniden 3 aşamalı satışa çıkacağı resmi olarak açıklandı ve kesinleşti. Yerli ve yabancı basında birçok haber çıkıyor. Türkiye'de satışa çıkıp çıkmayacağı henüz net değil. Ancak benim gibi Galaxy Note ailesinden gelen kullanıcılara bir sorum olacak. Note 1 ve Note 2'den bu yana yıllardır Note kullanan müşteriler olarak Note 5'te SD kart, Always On Display olmaması kameranın düşük olması, su geçirmezlik olmaması, S7 ve S7 Edge'de kalem, gif video kaydetme, büyüteç, anlık çeviri olmaması, nedeniyle kararsız kalanlar için alınabilecek en uygun telefon tavsiyelerinizi merak ediyorum. Note 7'nin yeniden satışa sunulacağı kesinleşti ancak ülkemizde çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil. Diğer ülkelerden getirmek veya Note 8'i beklemek dışında [ki fiyatı çok yüksek olacağı için ilk çıktığında alınması zor] bu özelliklere en yakın alabileceğimiz en iyi telefon Note 5 mi dir? Yoksa başka alternatifler var mı? Önerilerinizi bekliyorum. İyi çalışmalar..
 
Batarya sorunu giderilmiş olacağı için alınabilir. Ancak fiyatın uygun olması gerekir; her ülkede de satışa çıkmayacak.
Dediğiniz gibi batarya problemi giderilmiş note 7 + gibi bir model gelecek. Ancak batarya büyük ihtimal 2600/2700 mAh olarak gelecek Samsung da çalıştığım halde henüz Türkiye'de çıkıp çıkmayacağı ile ilgili birşey söylenmiyor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı