Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.587 Makaleler 31 Çözümler 113 Yer Manisa 7 Temmuz 2024 #11 Oyun Levyesi dedi: iPhone telefonu hem satması kolay hem sorunu daha çok az o yuzdenn tercihim IPhone'dan yana yurt dışı Xiaomi 13T'de Kararsızım. Genişletmek için tıkla... Düz S22 gibi bir cihaz da alabilirsiniz. Emin olun iPhone'dan daha iyi performans veriyor. Elden çıkarma konusunda iPhone 11 aldıktan sonra zaten yavaş yavaş kitlesi de düşecek artık.
Oyun Levyesi dedi: iPhone telefonu hem satması kolay hem sorunu daha çok az o yuzdenn tercihim IPhone'dan yana yurt dışı Xiaomi 13T'de Kararsızım. Genişletmek için tıkla... Düz S22 gibi bir cihaz da alabilirsiniz. Emin olun iPhone'dan daha iyi performans veriyor. Elden çıkarma konusunda iPhone 11 aldıktan sonra zaten yavaş yavaş kitlesi de düşecek artık.
GSFBJK Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 696 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri iPhone 16 pro,airpods pro 3. Nesil,iPad pro m4 PC: MSI KATANA 17 B13VFK-1018TR Core I9-13900H, 32GB RAM, RTX4060 GDDR6 8GB, 1TB SSD, Windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2024 #12 Oyun Levyesi dedi: Android kullanicisiyim. Cidden bıktım artık. Bana iPhone olsa yeter sizce yenilenmiş iPhone mu almalıyım yoksa sıfır 11 mi? Bütçem maksimum ona yetiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Yenilenmiş de iPhone 11 de alınmaz Android olarak çok daha iyi cihazlar var eğer illa iOS istiyorsanız yurt dışı modellere yönelebilirsiniz.
Oyun Levyesi dedi: Android kullanicisiyim. Cidden bıktım artık. Bana iPhone olsa yeter sizce yenilenmiş iPhone mu almalıyım yoksa sıfır 11 mi? Bütçem maksimum ona yetiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Yenilenmiş de iPhone 11 de alınmaz Android olarak çok daha iyi cihazlar var eğer illa iOS istiyorsanız yurt dışı modellere yönelebilirsiniz.
T Tarum980 Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 731 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #13 Oyun Levyesi dedi: Android kullanicisiyim. Cidden bıktım artık. Bana iPhone olsa yeter sizce yenilenmiş iPhone mu almalıyım yoksa sıfır 11 mi? Bütçem maksimum ona yetiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Alınmaz kardeşim. Ona vereceğin para ile orta segment son çıkan android telefonlardan birini al. Kafan rahat olsun
Oyun Levyesi dedi: Android kullanicisiyim. Cidden bıktım artık. Bana iPhone olsa yeter sizce yenilenmiş iPhone mu almalıyım yoksa sıfır 11 mi? Bütçem maksimum ona yetiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Alınmaz kardeşim. Ona vereceğin para ile orta segment son çıkan android telefonlardan birini al. Kafan rahat olsun
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.279 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #14 Hocam ne yenilenmiş cihaz al (Cihaz içerisindeki değişiklikleri söylüyorlar ama çoğu yalan çıkıyor. Örneğini bu forumda da çokça gördük.) ne de Iphone 11 al. S serisi bir Samsung alman daha iyi olacaktır.
Hocam ne yenilenmiş cihaz al (Cihaz içerisindeki değişiklikleri söylüyorlar ama çoğu yalan çıkıyor. Örneğini bu forumda da çokça gördük.) ne de Iphone 11 al. S serisi bir Samsung alman daha iyi olacaktır.
Bydeniz06 Femtopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #15 furkandn dedi: Yenilenmiş aldık kullanıyoruz sıkıntı çıkmadı ama en iyi yenilenmişlerden al. Genişletmek için tıkla... Hocam hala kullanıyor musunuz? Hala alınır mı güvenilir bir kurumdan?
furkandn dedi: Yenilenmiş aldık kullanıyoruz sıkıntı çıkmadı ama en iyi yenilenmişlerden al. Genişletmek için tıkla... Hocam hala kullanıyor musunuz? Hala alınır mı güvenilir bir kurumdan?
furkandn Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 564 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek paramedik 9 Ağustos 2025 #16 Bydeniz06 dedi: Hocam hala kullanıyor musunuz? Hala alınır mı güvenilir bir kurumdan? Genişletmek için tıkla... Satarken yaşayacağın sıkıntıyı göz önüne alırsan alınır.
Bydeniz06 dedi: Hocam hala kullanıyor musunuz? Hala alınır mı güvenilir bir kurumdan? Genişletmek için tıkla... Satarken yaşayacağın sıkıntıyı göz önüne alırsan alınır.