Yenilenmiş iPhone 11 alınır mı?

iPhone telefonu hem satması kolay hem sorunu daha çok az o yuzdenn tercihim IPhone'dan yana yurt dışı Xiaomi 13T'de Kararsızım.
Düz S22 gibi bir cihaz da alabilirsiniz.

Emin olun iPhone'dan daha iyi performans veriyor. Elden çıkarma konusunda iPhone 11 aldıktan sonra zaten yavaş yavaş kitlesi de düşecek artık.

Android kullanicisiyim. Cidden bıktım artık. Bana iPhone olsa yeter sizce yenilenmiş iPhone mu almalıyım yoksa sıfır 11 mi? Bütçem maksimum ona yetiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yenilenmiş de iPhone 11 de alınmaz Android olarak çok daha iyi cihazlar var eğer illa iOS istiyorsanız yurt dışı modellere yönelebilirsiniz.

Android kullanicisiyim. Cidden bıktım artık. Bana iPhone olsa yeter sizce yenilenmiş iPhone mu almalıyım yoksa sıfır 11 mi? Bütçem maksimum ona yetiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Alınmaz kardeşim. Ona vereceğin para ile orta segment son çıkan android telefonlardan birini al. Kafan rahat olsun

Hocam ne yenilenmiş cihaz al (Cihaz içerisindeki değişiklikleri söylüyorlar ama çoğu yalan çıkıyor. Örneğini bu forumda da çokça gördük.) ne de Iphone 11 al. S serisi bir Samsung alman daha iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı