Yenilenmiş iPhone 11 alınır mı?

Sıfırı 30 bin TL olan iPhone 11 yenilenmiş 11.600 TL sizce alınır mı? Arızalı çıkar mı?

Yüksek ihtimalle bulunabilecek en kötü parçalardan koymuşlardır. Bu fiyata ikinci el S21 FE çok daha mantıklı.

Bunların A kalite olanlarından bile çer çöp çıkarken C nasıldır kim bilir, illa ayfon istiyorsan 2. el bak yenilenmiş cihaz alınmaz.

Devri geçti diyorsunuz ama fiyatı uygun değil mi? Sıfırı 20 küsur iken 11k verilmez mi?

Yenilenmiş 2 telefon kullandım şu anda da kullanmaya devam ediyorum. Değişen parçaları o kadar kalitesiz seçiyorlar ki jak girişi dar bir kasa takmışlar kulaklık takılamıyor telefona siz düşünün.

Devri geçti diyorsunuz ama fiyatı uygun değil mi? Sıfırı 20 küsur iken 11k verilmez mi?
Verilmez. Yenilenmiş telefonlarda sorun yaşama ihtimali çok fazla oluyor. Bir de C grade bu. A grade olanlar bile sorun yaşatırken C olanları düşünemiyorum bile. IPhone 11 de eskidi artık. Sıfır fiyatını verenin kafasına yazık zaten. O fiyata S24 FE gibi her yönüyle daha iyi bir cihaz varken özellikle de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı