Yenilenmiş iPhone 11 alınır mı?

Bütçe
15000TL

Bydeniz06

Femtopat
Daha fazla  
Getmobil'den iPhone 11 almak istiyorum. Oyun oynayan birisi değilim, sadece kamera ve günlük telefon işleri için istiyorum. Beni 3 yıl götürür mü? Bütçem buna yetiyor, öğrenciyim. Başka modellere de baktım güncel olanlara, ancak biraz pahalı geldi benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
6 senelik telefon onun yerine yurt dışı mi 14T al kullan. İlla iPhone istiyorsan paraya kıyacaksın eski model alma minimum 13 al ikinci el bak ona da.

Yenilenmiş hiçbir telefon alınmaz.

Getmobil'den iPhone 11 almak istiyorum. Oyun oynayan birisi değilim, sadece kamera ve günlük telefon işleri için istiyorum. Beni 3 yıl götürür mü? Bütçem buna yetiyor, öğrenciyim. Başka modellere de baktım güncel olanlara, ancak biraz pahalı geldi benim için.

Yenilenmiş telefon alınmaz hocam, bende de iPhone 11 var ve dün forumda konu açtıktan sonra Samsung S24 FE geçme kararı aldım ne kadar Apple fanboy olsam da. iPhone alacaksanız daha güncel bir model öneririm. iPhone 11 şu an bile yetersiz kalırken siz 3 yıl götürür mü diyorsunuz çünkü. Bu bütçede Android daha mantıklı gibi geldi.

Hocam iPhone almak istemen çok normal bir duygu, heyecan ancak yenilenmiş telefonlardan uzak durmalısın. Üstelik yenilenmiş iPhone 11 diyorsunuz. Neredeyse 6-7 sene olmuş. Asla alınmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı