Yenilenmiş iPhone 11 Pro vs Sıfır iPhone 11 vs 2. el iPhone 12

Nirvananizz

Femtopat
Katılım
17 Mayıs 2023
Mesajlar
98
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar sizden 3 farklı fikir almak istiyorum sadece bilgili, deneyimli olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

  • Yenilenmiş iPhone 11 Pro.
  • Sıfır iPhone 11.
  • 2. el iPhone 12.

Hepimiz biliyoruz ki iPhone 11'in sürüm desteği 12'den önce bitecek ve uygulamalar artık desteklenmeyecek. Sürüm desteği bittikten kaç yıl sonra uygulamalar da artık yavaş yavaş desteğini bitiriyor bir bilgim yok, o konuda da bilgilendirirseniz sevinirim. Aslında bana yenilenmiş iPhone 11 Pro mantıklı geliyor. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz, neden? (Android cihaz yazmayınız).
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yenilenmiş cihazdan uzak durun derim. Sıfır 11'e de o para verilmez israf olur. Bu şartlarda en iyisi 2. el 12 seçmek olacaktır.
Sahibinden'den almayı planlıyorum normalde ama fazla güvenemiyorum. Güvenebileceğim başka bir site var mı? Veya önerebileceğiniz herhangi bir şey? Bir de neden yenilenmişlerden uzak durmak gerekiyor? Parçaları orijinal olmadığı için mi?
 
Parçaları orijinal olmadığı için mi?

Evet.

Sahibinden'den almayı planlıyorum normalde ama fazla güvenemiyorum. Güvenebileceğim başka bir site var mı? Veya önerebileceğiniz herhangi bir şey?

3U Tools programı ile cihazı bir nevi arabalardaki Exper olayı gibi her şeyini görebilirsiniz. Başka bir şey öneremem 2. el 12 alın diyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı