Yenilenmiş iPhone 12 Pro Max alınır mı?

Bu nasıl peki?
2.el yazıyor. Hocam teknosa vatan gibi yerlerden almayın böyle telefonlar. Bunlar binbir insanın parmakladığı 7/24 şarjda olan outlet telefonlar. Hani mağazaya girdiğimizde herkesin baktığı telefonlar. Soketleri ve bataryaları leş durumda oluyor. Dediğim gibi herhangi bir 2.el telefon satan bir yere gidip daha temiz cihazlar alabilirsiniz. Öyle insanlar var ki telefonu alıp kullanmadan satıyorlar. 13 serisi yeni bir model halen satılıyor. Aynı şekilde 12'de halen satılıyor. İkisininde 20 ay üstü garantili bunlardan kat kat iyi halini bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

HB Bilişim diye bir yer satıyor attığınız linkteki telefonu. Teknosa değil. Sadece teknosa'nın web sitesinde sanal mağaza açan birisi. 2.el telefonculara gidip telefonun her şeyini sormak varken neden böyle şeyler alasınız ki? 85-100 arası batarya var diyor. Şans işi mi kardeşim bu? Yazsana oraya şu kadar bataryası var. Durumu şöyle böyle diye. Satıcı garantisine güvenmeyin suçu size atarlar.

2.el yazıyor. Hocam Teknosa vatan gibi yerlerden almayın böyle telefonlar. Bunlar binbir insanın parmakladığı 7/24 şarjda olan outlet telefonlar. Hani mağazaya girdiğimizde herkesin baktığı telefonlar. Soketleri ve bataryaları leş durumda oluyor. Dediğim gibi herhangi bir 2.el telefon satan bir yere gidip daha temiz cihazlar alabilirsiniz. Öyle insanlar var ki telefonu alıp kullanmadan satıyorlar. 13 serisi yeni bir model halen satılıyor. Aynı şekilde 12'de halen satılıyor. İkisinin de 20 ay üstü garantili bunlardan kat kat iyi halini bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

HB bilişim diye bir yer satıyor attığınız linkteki telefonu. Teknosa değil. Sadece Teknosa'nın web sitesinde sanal mağaza açan birisi. 2.el telefonculara gidip telefonun her şeyini sormak varken neden böyle şeyler alasınız ki? 85-100 arası batarya var diyor. Şans işi mi kardeşim bu? Yazsana oraya şu kadar bataryası var. Durumu şöyle böyle diye. Satıcı garantisine güvenmeyin suçu size atarlar.

Teşekkürler hocam. Turkcell ile iletişime geçtim şu an ellerinde yok geldiği zaman 13 Pro Max 128 GB almaya karar verdim fiyatı 37 bin TL.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı