Yenilenmiş iPhone 13 alınır mı?

Bütçe
30000
XS hariç hiçbir iPhone parasını hak etmiyor. O fiyata S24 alabilirsin gayet gönül rahatlığıyla, bende bu zekiliği yaptım ve iPhone 16 ile eş değer hatta bazı yönlerden daha iyi olan telefonum var. Bilhassa özellikler konusunda Samsung zirvede.
Merhaba, yenilenmiş iPhone 13 alınır mı? Alınırsa nereden alınır? Getmobil gibi siteler gördüm ama nereden alınır bilmiyorum.

Beğenmeyen kardeşime selam olsun, parasına kıymet vermeyip çöpte bulanlardan birisi sanırım o da. Kaliteye değil, müşterisinin kendisinden yine ne veriyorsa alacağını bilerek aynı telefonları piyasaya süren üretici peşinde koştuğu için ayrıca tebrik ediyorum. Konu sahibi arkadaşıma da önerim şudur ki alıyorsan sıfır al, ama bence asla iPhone alma.

Son düzenleme:
XS hariç hiçbir iPhone parasını hak etmiyor. O fiyata S24 alabilirsin gayet gönül rahatlığıyla, bende bu zekiliği yaptım ve iPhone 16 ile eş değer hatta bazı yönlerden daha iyi olan telefonum var. Bilhassa özellikler konusunda Samsung zirvede.

Beğenmeyen kardeşime selam olsun, parasına kıymet vermeyip çöpte bulanlardan birisi sanırım o da. Kaliteye değil, müşterisinin kendisinden yine ne veriyorsa alacağını bilerek aynı telefonları piyasaya süren üretici peşinde koştuğu için ayrıca tebrik ediyorum. Konu sahibi arkadaşıma da önerim şudur ki alıyorsan sıfır al, ama bence asla iPhone alma.

Dostum iPhone uygulamalarda çok daha stabil ve değer kaybı olmadan satılabilen bir telefon. Mesela IPhone'da Instagram'a gir bir fotoğraf çek ve aynısını daha iyi kamerası olan bir Android'le çek iPhone kat kat daha iyi görünecektir storyde bu bir gerçek yaşadığım için biliyorum arkadaşımda iPhone 13 vardı bende S22 Ultra vardı. Arkadaşımın kamerası Instagram, Snapchat, WhatsApp vb. uygulamalarda çok daha iyi görünüyor çünkü uygulamalar Apple daha çok yatırım sağlıyor. Son zamanlarda Apple Samsung'un satışını geçti ve telefon satışında birinci sıraya yerleşti. Gönül isterdi ki Android'ler uygulamalarda daha uygun çalışsın ama olmuyor maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı