OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 29 Kasım 2022 #21 Alemdar.ly dedi: Aklımda yeni bir telefon önerisi yok ama o bütçeye genelde Huawei P Smart 2019 öneriyorlar. Kesinlikle önerenlere uyma berbat bir telefon. Genişletmek için tıkla... Aynı telefon kuzenim de var. Tasarımı çok hoş. Ama çok kastığını söylüyor. Kendisi de en yakın zaman da iPhone 13'e geçmeyi düşünüyor.
Alemdar.ly dedi: Aklımda yeni bir telefon önerisi yok ama o bütçeye genelde Huawei P Smart 2019 öneriyorlar. Kesinlikle önerenlere uyma berbat bir telefon. Genişletmek için tıkla... Aynı telefon kuzenim de var. Tasarımı çok hoş. Ama çok kastığını söylüyor. Kendisi de en yakın zaman da iPhone 13'e geçmeyi düşünüyor.
Sefaltnts3945 Decapat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 678 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #22 S. Çakır dedi: Kısaca General Mobile de bakabilir. GM8 veya GM8 Go Edition bu devirde en uygunu bence bu arkadaş için. Genişletmek için tıkla... Bende onu düşünüyordum.Boyu da çok büyük değil.Hızlı şarj özelliği yok ama olsun.
S. Çakır dedi: Kısaca General Mobile de bakabilir. GM8 veya GM8 Go Edition bu devirde en uygunu bence bu arkadaş için. Genişletmek için tıkla... Bende onu düşünüyordum.Boyu da çok büyük değil.Hızlı şarj özelliği yok ama olsun.
4 470878 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 1.737 Makaleler 4 Çözümler 8 29 Kasım 2022 #23 Hocam şu dönemde iPhone 7 zor gitmeye başladı siz 6S diyorsunuz.
Sefaltnts3945 Decapat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 678 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #24 Alemdar.ly dedi: Aklımda yeni bir telefon önerisi yok ama o bütçeye genelde Huawei P Smart 2019 öneriyorlar. Kesinlikle önerenlere uyma berbat bir telefon. Genişletmek için tıkla... Huawei almayı düşünmüyorum.Şu google ile olan mesele falan uğraşmayayım. 470878 dedi: Hocam şu dönemde iPhone 7 zor gitmeye başladı siz 6S diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... İphone 7 de alabilirim ama iphone 6s ile 7 arasında uçuk farklar yokmuş.
Alemdar.ly dedi: Aklımda yeni bir telefon önerisi yok ama o bütçeye genelde Huawei P Smart 2019 öneriyorlar. Kesinlikle önerenlere uyma berbat bir telefon. Genişletmek için tıkla... Huawei almayı düşünmüyorum.Şu google ile olan mesele falan uğraşmayayım. 470878 dedi: Hocam şu dönemde iPhone 7 zor gitmeye başladı siz 6S diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... İphone 7 de alabilirim ama iphone 6s ile 7 arasında uçuk farklar yokmuş.
Alemdar.ly Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 29 Kasım 2022 #25 OnePC dedi: Aynı telefon kuzenim de var. Tasarımı çok hoş. Ama çok kastığını söylüyor. Kendisi de en yakın zaman da iPhone 13'e geçmeyi düşünüyor. Genişletmek için tıkla... Kuzenin çok haklı Bende İphone 12 - 13 arasında gidip geliyorum yakın zamanda güncel telefonumu değiştirmeyi planlıyorum.
OnePC dedi: Aynı telefon kuzenim de var. Tasarımı çok hoş. Ama çok kastığını söylüyor. Kendisi de en yakın zaman da iPhone 13'e geçmeyi düşünüyor. Genişletmek için tıkla... Kuzenin çok haklı Bende İphone 12 - 13 arasında gidip geliyorum yakın zamanda güncel telefonumu değiştirmeyi planlıyorum.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 29 Kasım 2022 #26 Sefaltnts3945 dedi: Bende onu düşünüyordum.Boyu da çok büyük değil.Hızlı şarj özelliği yok ama olsun. Genişletmek için tıkla... https://www.sahibinden.com/ilan/iki...il-iphone-7-32gb-black-temiz-1065190885/detay O fiyata 32 GB iPhone 7 Buldum hocam.
Sefaltnts3945 dedi: Bende onu düşünüyordum.Boyu da çok büyük değil.Hızlı şarj özelliği yok ama olsun. Genişletmek için tıkla... https://www.sahibinden.com/ilan/iki...il-iphone-7-32gb-black-temiz-1065190885/detay O fiyata 32 GB iPhone 7 Buldum hocam.
S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #27 Sefaltnts3945 dedi: Bende onu düşünüyordum.Boyu da çok büyük değil.Hızlı şarj özelliği yok ama olsun. Genişletmek için tıkla... Şuan kullanıyorum 3.yılına girdi telefon. Pil ömrü de gayet iyi. Aradığınız fiyatta zaten hızlı şarj özellikli telefon biraz zor bulunur.
Sefaltnts3945 dedi: Bende onu düşünüyordum.Boyu da çok büyük değil.Hızlı şarj özelliği yok ama olsun. Genişletmek için tıkla... Şuan kullanıyorum 3.yılına girdi telefon. Pil ömrü de gayet iyi. Aradığınız fiyatta zaten hızlı şarj özellikli telefon biraz zor bulunur.
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #28 S7 Edge al geç.
Sefaltnts3945 Decapat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 678 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #29 S. Çakır dedi: Şuan kullanıyorum 3.yılına girdi telefon. Pil ömrü de gayet iyi. Aradığınız fiyatta zaten hızlı şarj özellikli telefon biraz zor bulunur. Genişletmek için tıkla... Kasma felan var mı kamera iyi mi?
S. Çakır dedi: Şuan kullanıyorum 3.yılına girdi telefon. Pil ömrü de gayet iyi. Aradığınız fiyatta zaten hızlı şarj özellikli telefon biraz zor bulunur. Genişletmek için tıkla... Kasma felan var mı kamera iyi mi?
THE WATCHER Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 669 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #30 Bence bu fiyatlara bir Android telefon daha iyi bulunur mesela Android 11 bir telefon rahat bulursunuz.
Bence bu fiyatlara bir Android telefon daha iyi bulunur mesela Android 11 bir telefon rahat bulursunuz.