Yenilenmiş iPhone 8 model numarası "m" ile başlıyor

Ahmet252535

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi yenilenmiş bir iPhone 8 aldım. Yeni değil bayağı oldu ama bugün öyle sosyal medyada dolaşırken model numarasından cihazın yenilenmiş olup olmadığını anlayabileceğimizi anlatan bir video çıktı karşım bu videoya göre benim cihazım yenilenmiş değil çünkü model numarası “m” ile başlıyor. Bu iyi mi kötü mü bilmiyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.

Başlıkta da belirttiğim gibi yenilenmiş bir iPhone 8 aldım. Yeni değil bayağı oldu ama bugün öyle sosyal medyada dolaşırken model numarasından cihazın yenilenmiş olup olmadığını anlayabileceğimizi anlatan bir video çıktı karşım bu videoya göre benim cihazım yenilenmiş değil çünkü model numarası “m” ile başlıyor. Bu iyi mi kötü mü bilmiyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.
Yeni cihaz olduğu için hocam.

bir iPhone 8 aldım. Yeni değil bayağı oldu ama bugün öyle sosyal medyada dolaşırken model numarasından cihazın yenilenmiş olup olmadığını anlayabileceğimizi anlatan bir video çıktı karşım bu videoya göre benim cihazım yenilenmiş değil çünkü model numarası “m” ile başlıyor. Bu iyi mi kötü mü
Yenilenmiş cihazların IMEI'sini e-devletten sorguladığında yenilenmiş cihaz diye çıkıyor zaten. Kontrol edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı