Yenilenmiş iPhone alınır mı?

Ygzz34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar taksitle yenilenmiş telefon alacağım, Trendyol'da buldum. Birisi A, birisi b kalite. Sizce yenilenmiş telefonların bir sıkıntısı dezavantajı var mı? XS alacağım. Ayrıca en iyi kalite nedir arkadaşlar a mı b mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz. Zamanında almış biri olarak diyorum, girme o işe. Sabret sıfır bir telefon al.

Bir arkadaşım almıştı, bir ay sonra bozulmuştu. Garantiye gönderdi bir türlü düzeltememişler. Sen düşün yani.

Alınmaz onun yerine ikinci el Samsung telefonlara bakabilirsiniz.

Çok şanslısın yenilenmiş A kalite xs aldım. Sorularının cevabını veriyorum ALMA.

Bende ön kamera açılmıyor ve batarya su gibi gidiyordu. Sizde nasıl bir problem oldu hocam?
True tone pasif geldi. Sorun etmedim sonra ekranı kırdım düşürerek telefoncuya götürdüm iç kalitesini kullanılan bataryayı gördüm 1 vida eksik ve rezalet bir iç kalite ile karşılaştım.

Ben easycepten mükemmel kondisyonda xs aldım. 3 defa hem de sana tavsiyem tuşlu kullan yenilenmişe bulaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…