Yenilenmiş iPhone alınır mı?

Ygzz34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar taksitle yenilenmiş telefon alacağım, Trendyol'da buldum. Birisi A, birisi b kalite. Sizce yenilenmiş telefonların bir sıkıntısı dezavantajı var mı? XS alacağım. Ayrıca en iyi kalite nedir arkadaşlar a mı b mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar taksitle yenilenmiş telefon alacağım, Trendyol'da buldum. Birisi A, birisi b kalite. Sizce yenilenmiş telefonların bir sıkıntısı dezavantajı var mı? XS alacağım. Ayrıca en iyi kalite nedir arkadaşlar a mı b mi? Teşekkürler.
Çok şanslısın yenilenmiş A kalite xs aldım. Sorularının cevabını veriyorum ALMA.

Bende ön kamera açılmıyor ve batarya su gibi gidiyordu. Sizde nasıl bir problem oldu hocam? :D
True tone pasif geldi. Sorun etmedim sonra ekranı kırdım düşürerek telefoncuya götürdüm iç kalitesini kullanılan bataryayı gördüm 1 vida eksik ve rezalet bir iç kalite ile karşılaştım.

Ben easycepten mükemmel kondisyonda xs aldım. 3 defa hem de sana tavsiyem tuşlu kullan yenilenmişe bulaşma

Technopat Haberler

Geri
Yukarı