Yenilenmiş iPhone alınır mı?

bülentbey

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar normal IPhone'un fiyatları fazla olduğundan yenilenmiş almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Vatan üzerinden veya başka bir yerden? Riskleri neler?
Bu b kalite falan mevzusu nedir anlamıyorum çok yardımcı olursanız sevinirim.

Bana kalsa yenilenmiş hiçbir ürün alınmaz. İçindekiler orijinal olmayan dandik parçalardır büyük ihtimal. Radyasyon yuvası yani :D. İsterse bedava olsun sağlığınıza yazık. Çakma ve yenilenmiş ürünlerden uzak durun. Parasını verin orijinalini alın.

Bana kalsa yenilenmiş hiçbir ürün alınmaz. İçindekiler orijinal olmayan dandik parçalardır büyük ihtimal. Radyasyon yuvası yani :D. İsterse bedava olsun sağlığınıza yazık. Çakma ve yenilenmiş ürünlerden uzak durun. Parasını verin orijinalini alın.
Aradaki fiyat farkı önemli. Denenebilir bir fiyat olması gerekiyor böyle bir ürün almak için.

Aradaki fiyat farkı önemli. Denenebilir bir fiyat olması gerekiyor böyle bir ürün almak için.
Dediğim gibi bedava olsa bile sağlık önemli. Tüm yenilenmişlerin içinde çakma parça olacak diye bir şey yoktur ama güvenilmemeli. Orijinal telefonlar bile radyasyon kaynıyor, hele ki bu tarz yenilenmiş ürünleri düşünemiyorum bile.

Arkadaşlar normal IPhone'un fiyatları fazla olduğundan yenilenmiş almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Vatan üzerinden veya başka bir yerden? Riskleri neler?
Bu b kalite falan mevzusu nedir anlamıyorum çok yardımcı olursanız sevinirim.

Bence yenilenmiş hiçbir ürün alınmaz. Zaten elektronik şans işidir bir de üstüne kalitesi bilinmeyen ürünler piyasada alınca haliyle hayli şanslı olman gerekir. Yenilenmiş telefon konusuna gelırsekde aradakı Max 5-6 bin lira için kumara girmeye gerek yok. Almışken sıfır al bana kalırsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı