qveraa
Centipat
Daha fazla
Almayın,çünkü bende normal 13 kullanıyorum ve artık 1-2 sene büyük güncelleme süresi kaldı yani bu gerçekten artık güncelleme ömrünün azaldığını gösteriyor performansı tabii ki iyi kalır ama güncelleme almaz buda iyi birşey değil ve gidip ne yapıldığı bilinmeyen bir telefona 46 50k gibi para vermek yerine iPhone 15 sıfır olarak almanız daha mantıklı,artıları olarak baktığımızda iPhone 13 ve 14'ten iyi bir işlemci,daha iyi kamera,dynamic island,type c gibi şeyler var eksileri ise pro serisine göre ekran 60hz ve pro max istediğiniz için birazcık daha küçük boyutlu ki bence bu bir eksi değil,iPhone zorunlu değilse o paraya daha iyi androidler bulunuyor 16 pro serisi ile yarışan ancak iPhone almak istiyorsanız bence o paraya şuan 13 Pro Max yerine 15 alın.13 Pro Max
Sıfır cihaz bulamıyorum Max serisinden
Almayın,çünkü bende normal 13 kullanıyorum ve artık 1-2 sene büyük güncelleme süresi kaldı yani bu gerçekten artık güncelleme ömrünün azaldığını gösteriyor performansı tabii ki iyi kalır ama güncelleme almaz buda iyi birşey değil ve gidip ne yapıldığı bilinmeyen bir telefona 46 50k gibi para vermek yerine iPhone 15 sıfır olarak almanız daha mantıklı,artıları olarak baktığımızda iPhone 13 ve 14'ten iyi bir işlemci,daha iyi kamera,dynamic island,type c gibi şeyler var eksileri ise pro serisine göre ekran 60hz ve pro max istediğiniz için birazcık daha küçük boyutlu ki bence bu bir eksi değil,iPhone zorunlu değilse o paraya daha iyi androidler bulunuyor 16 pro serisi ile yarışan ancak iPhone almak istiyorsanız bence o paraya şuan 13 Pro Max yerine 15 alın.
APPLE iPhone 15 128 GB Akıllı Telefon Siyah MTP03TU/A Fiyat & Özellik | MediaMarkt
APPLE iPhone 15 128 GB Akıllı Telefon Siyah MTP03TU/A fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kul

APPLE iPhone 15 128 GB Akıllı Telefon Mavi MTP43TU/A Fiyat & Özellik | MediaMarkt
APPLE iPhone 15 128 GB Akıllı Telefon Mavi MTP43TU/A fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulü