Yenilenmiş iPhone SE 2020 alınır mı?

Satıcı önemli, ben Trendyol dan Destek Bilişim satıcısından C kalite İphone 12 Mini aldım sadece batarya değişmiş. Kasada çok çok küçük bir çizik vardı ekran da ise çok kılcal (gözle görülmesi zor) çizikler vardı. Bataryası 1-2 gün rahat götürüyor. Çok memnun kaldım açıkçası. Yepy yerine Trendyol dan almanızı öneririm. Kargoyu açarken kesinlikle video kaydı alın.
Kasanın, ekranın, soketlerin orijinal parça olduğu ne malum?
Denetimsizlik olduğu için tercih etmeyin diyoruz zaten, örnek veriyorum; adam oraya batarya değişti yazıyor, telefonun değişmeyen tek parçası anakart kalmış.

A kalite demek en iyisi oluyor. Ama ben sana önerim C kalite alman saçma gözükebilir ama A kalite olanlar kasası ya da ekranı değişmiş oluyor. Orijinal olanlar hep C kalite diye anladım ben.

Bütçen tam olarak ne kadar?

Öncrlikle yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hocam.
Bütçem 7000 elimde A35 var ekranı çok küçük çatlak onu satıp İphome SE 2020 alacağım.
Kalan parayı biriktirip M4 Air MacBook almayı planlıyorum.

Yenilenmiş cihazlara ön yargınızı bırakın artık! Nereden alacağını iyi bildiğin sürece çok mantıklı bir seçenek. Güvenilir yerler sadece batarya değiştirip sıfırının yarı fiyatına satıyor. Sıvı koruma bantları veya Apple garantisi yok evet kabul ediyorum ama verdiğiniz parayı hak ediyor. Tabii ki nereden alacağını iyi bilirsen.

Hayır olmuyor. Kim dedi siz sadece bataryanın değiştiğini😀 Parçalarının neredeyse birçoğu yan sanayi olan ürünlere neden güveniyormuşuz? Yepy ve EasyCep tarzı yerler sadece alışveriş konusunda güvenilir. Yoksa hala parçalarının ne olduğu belli değil.

Ikinci el S21 FE dogru secim olur bütçe cikarsaniz.

Batarya ve ısınma sorunları var hocam. Biraz sorunlu bir model.

Yenilenmiş cihazlara ön yargınızı bırakın artık! Nereden alacağını iyi bildiğin sürece çok mantıklı bir seçenek. Güvenilir yerler sadece batarya değiştirip sıfırının yarı fiyatına satıyor. Sıvı koruma bantları veya Apple garantisi yok evet kabul ediyorum ama verdiğiniz parayı hak ediyor. Tabii ki nereden alacağını iyi bilirsen.

Pert olup olmadığını nereden anlayacağız? Hem parçaların çoğu yan sanayi ile değişiyor.

A kalite demek en iyisi oluyor. Ama ben sana önerim C kalite alman saçma gözükebilir ama A kalite olanlar kasası ya da ekranı değişmiş oluyor. Orijinal olanlar hep C kalite diye anladım ben.

Bütçen tam olarak ne kadar?

HB bilisimden alınır mı?

SE 2020'den iyi batarya konusunda. Isinmada haklisiniz. Hatirlatmak gerekirse, SE 2020'nin bataryasi, 1821 mAh. Oldukca gulunc bir rakam.

Sadece SE 2020 için sormuştum

Pert olup olmadığını nereden anlayacağız? Hem parçaların çoğu yan sanayi ile değişiyor.

Doğru fakat ikinci el kısmınada pek güvenmiyorum özellikle telefonculara belki yenilenmis telefondan daha beter olacak?
Şahsa ait olanlara bakıyorum ya sağı solu ekranı çizik ya da pil sağlığı %70'lerde oluyor.

Kasanın, ekranın, soketlerin orijinal parça olduğu ne malum?
Denetimsizlik olduğu için tercih etmeyin diyoruz zaten, örnek veriyorum; adam oraya batarya değişti yazıyor, telefonun değişmeyen tek parçası anakart kalmış.
Çalışıp çalışmayan özelliklerden çoğu parçanın orijinal olup olmadığını anlayabiliyorsun. 2. Olarak ayarlar üzerinden yabancı parça uyarısını sadece pil de gösteriyor yazılım attılarsa bile pil e niye atmadılar o zaman ?

Çalışıp çalışmayan özelliklerden çoğu parçanın orijinal olup olmadığını anlayabiliyorsun. 2. Olarak ayarlar üzerinden yabancı parça uyarısını sadece pil de gösteriyor yazılım attılarsa bile pil e niye atmadılar o zaman?

Hocam HB bilisimden alınır mı sizce?

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı